webinárium

Higgadtan a krízisekben – Mediációs és tréningmódszertan, mint eszköz a konfliktuskezelésben

Higgadtan a krízisekben

IDŐPONT

2023. május 30.

IDŐTARTAM

10:00 - 11:30

FORMA

díjmentes, interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

ELŐADÓ

Nadhazy-Judit

Nádházy Judit

„Nádházy Judit vagyok, tapasztalati tanulás tréner, megoldásfókuszú coach és mediátor. Ez utóbbi – a mediátor – hivatás érkezett meg legutolsóként, ebben a legfrissebbek a képzés során átélt élményeim. Már az első pillanattól kezdve hatalmas kihívásnak éltem meg, ugyanakkor éreztem, hogy a sokféle képzettségem, tudásom, emberismeretem és tapasztalatom segíteni fog abban, hogy elsajátítsam, és készségszintre fejlesszem a mediáció módszertanát. Még az utamon vagyok, nem értem el azt a szintet, amivel maradéktalanul elégedett lennék, de jól haladok.

Emellett 15 éve foglalkozom csoportokkal, ebből 9 éve felnőttoktatásban dolgozom és minden percét élvezem! A csoportmunka semmivel össze nem hasonlítható flowt hoz nekem, és rengeteg inspiráló impulzust ad – a helyzet maga – a résztvevőknek és a trénernek egyaránt. A konfliktuskezelési tréningjeim pedig az mediációs módszertan hatására megújultak mind szemléletmódban, mind pedig tudásanyagban.”

MIRŐL LESZ SZÓ?

Feszültségek, nehézségek, félreértések: mindennapi helyzetek, amikből konfliktusok születnek. A fel nem oldott nézeteltérések pedig eltávolíthatnak, nehezítik a kapcsolódást és rombolják a kapcsolatokat. Hogyan lehet mégis egyszerű mediációs technikákkal a saját és mások konfliktusait konstruktívan kezelni?

Az interaktív program során szó lesz a konfliktusról, a benne rejlő lehetőségekről és annak módjáról, hogyan érdemes vezetőként, egyénként hozzáállni a nehéz helyzetekhez. Megtudjuk, mit lehet várni egy konfliktuskezelő tréningtől, mi is az a mediáció és milyen hozadéka lehet a folyamatnak.

A webinárium során a tréner bemutat jellegzetes eseteket, és hoz egy-két izgalmas helyzetet, a résztvevőknek pedig lehetőségük lesz az egyes eszközöket elvinni magukkal és kipróbálni a gyakorlatban.

Ez a webinárium már lezajlott. 

Ha meg szeretné nézni a webináriumról készített videót, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében megteheti.

Soron következő eseményeink

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária