webinárium

Egy szerethető munkahely értékszemlélete – A munkavégzés 12 alaptörvénye HR-es szemmel

szerethető munkahely

IDŐPONT

2023. június 13.

IDŐTARTAM

10:00 - 11:30

FORMA

díjmentes, interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

ELŐADÓ

Tóth Gabriella Réka

Tóth Gabriella Réka, HR szakértő

Lehet egy munkahely szerethető? Van olyan munkahely, ahova az emberek szívesen mennek be dolgozni, ahol támogató, fejlődő közösség van? Ha igen, mi a titka? Hogyan csinálják?

MIRŐL LESZ SZÓ?

Minden vezető, HR-es álma, hogy a munkatársak örömmel dolgozzanak, kellemes légkörben hatékony munkavégzés folyjon.

A munkakapcsolatban is két félen múlik ennek megvalósulása: a munkáltatón (a munkáltatót képviselő vezetőkön) és a munkavállalón.

A legideálisabb, ha mindkét fél munkaszemlélete hasonló, ugyanazt gondolják a munkavégzésről. Ebben a kapcsolódásban a munkáltatónak, vezetőnek kell irányt mutatni, ő milyen értékszemléleti elvek mentén képzeli el a szervezetet, mit szeretne megvalósítani. Ehhez tudnak a munkatársak csatlakozni. Ebben érdemes közmegállapodást elérni, de első lépésként a szervezetnek meghatározni és transzparenssé tenni azt az értékszemléletet, amit elvár a munkatársaktól.

A webináriumon megismerkedhetnek azon értékszemléleti alapokkal, melyek segítenek a szerethető munkahely álmát megvalósítani, akár egész szervezetre nézve vagy egy kisebb csoportra.

Bemutatom a munkavégzés 12 alaptörvénye mentén, milyen keretek szükségesek egy ilyen szervezet, csoport kialakításához. Ezen irányelvek 15 éve bizonyítják a napi gyakorlatban hatékonyságukat, hogy egységes, közös nyelvet, biztos kereteket és jövőképet tudnak nyújtani a munkatársaknak.

Várok szeretettel minden vezetőt, HR-es munkatársat, akinek szándéka és lehetősége van egy szerethető munkahely, munkacsoport kialakítására!

Ez a webinárium már lezajlott. 

Ha meg szeretné nézni a webináriumról készített videót, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében megteheti.

Soron következő eseményeink

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária