A megtartó szervezet – A külső megfog, a belső megtart, központban az ember, avagy milyen egy megtartó szervezet?

Időpont: 2023. február 21.

Időtartam: 10:00 -11:30

Forma: interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

Előadók:

Vajna Zsófia

Tóth Gabriella Réka,  Vajna Zsófia

Az értékesítésben alaptétel, hogy a régi ügyfelet könnyebb megtartani, mint egy új ügyfelet „megszerezni”. Ez a szemlélet az elmúlt években alaptétel lett a HR területen is.

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük, amennyiben a webinárium időpontja nem megfelelő Önnek, abban az esetben is regisztráljon, hogy jogosultságot szerezzen a rögzített felvétel utólagos megtekintésére!

Miről lesz szó?

A megtartó szervezet 2023-ban

A HR új mottója: „A megtartás az új toborzás”.
Minden vezető tudja, milyen kincs egy munkatárs, aki több éve a szervezetben dolgozik, érti, ismeri a folyamatokat, emlékszik a régi ügyfelekre, projektre, mit és hogyan tettünk évekkel ezelőtt.
Segítheti az újak betanulási folyamatait, a régi ügyfeleknek biztos pont.
Egy megtartó szervezet impozáns az ügyfelek számára is, hiszen mostanság ritka, ha valaki több évet tölt egy helyen.
Ha egy munkahelyen sok „régi motoros” van, akkor az a szervezetet is minősíti, az ügyfél is jobban biztonságban érzi magát.

Hogyan lesz a szervezetünk megtartó? Miért választott minket a munkavállaló, mint egy (belső) ügyfél, és miért dönt mellettünk évekig, miért marad munkatársunk (értsd: ügyfelünk) hosszútávon?
Milyen szervezeti stratégiát érdemes követni, hogy építsük fel a lépéseket, amitől vonzó lesz a szervezetünk hosszútávon, nemcsak az új munkatársaknak, hanem a régieknek is.

Erre adunk tippeket a webináriumon, bemutatunk folyamatokat, hogy lehet 2023-ban megtartó szervezetet kialakítani!

Szeretettel várunk Minden kedves érdeklődőt, HR vezetőt, cégvezetőt, csoportvezetőt, mindazokat, akik emberekkel foglalkoznak egy szervezetben!

Beszélgető partneremmel, Vajna Zsófiával (Head of HR Services) bemutatjuk, hogyan ér össze a HR hard és soft oldala a közös cél érdekében, hogyan egészíti és támogatja egymást a munkatársak megtartásáért.

Ez a webinárium már lezajlott. Aktuális eseményekért látogassa meg naptárunkat, ha régebbi webináriumunk érdekli, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében újra nézheti.

it_stuffA megtartó szervezet – A külső megfog, a belső megtart, központban az ember, avagy milyen egy megtartó szervezet?