Hogyan szóljunk mindenkihez a saját nyelvén? – DISC viselkedésprofilok a munkában

Időpont: 2023. február 14.

Időtartam: 10:00-11:30

Forma: interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

Előadó: Nagy Emőke

Biztosan gondolkodtál már azon, hogy ugyanazt a helyzetet miért látjuk különbözőképpen. Miért van többféle igazság? Miért mondja a kollégád az adott helyzetben azt, amit?

Nagy Emőke

Nagy Emőke

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük, amennyiben a webinárium időpontja nem megfelelő Önnek, abban az esetben is regisztráljon, hogy jogosultságot szerezzen a rögzített felvétel utólagos megtekintésére!

Miről lesz szó?

A különböző személyiségtípusok különböző viselkedésmódokat hoznak létre, a külvilágot különbözőképpen érzékeljük és különböző válaszokat adunk a történésekre. Egy-egy konfliktusos helyzetben sokat tud segíteni, ha a szavak és a viselkedés mögé nézünk, és hamarabb értjük meg a másik motivációit, mondatait, ha tudjuk, milyen viselkedésmódok vannak, és ezek mit jelentenek.

A legtöbben nem maguk választják meg a munkatársaikat, de mindannyian megpróbálhatjuk megismerni őket, megérteni az őket mozgató tényezőket. Ezáltal csökkenhetnek a konfliktusok, vagy adott esetben könnyebben oldódhatnak meg. Értékesítőként könnyebben beszélhetünk az ügyfél nyelvén, vezetőként másképp motiválhatjuk a munkatárat, munkatársként könnyebben alakíthatunk ki jó kapcsolatot.

A webináriumon megismertetjük a résztvevőkkel a 4 alap viselkedésmódot, a rájuk jellemző tulajdonságokat, példákon keresztül megmutatjuk a jellemzőiket.

A webináriumot Nagy Emőke tartja, aki tréneri, mediátori és coach munkája mellett minősített persolog viselkedésprofil tanácsadó, és munkájában rendszeresen használja mind a a DISC elméletet, mind a validált tesztet.

Ez a webinárium már lezajlott. Aktuális eseményekért látogassa meg naptárunkat, ha régebbi webináriumunk érdekli, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében újra nézheti.

Lőrincz ZsófiaHogyan szóljunk mindenkihez a saját nyelvén? – DISC viselkedésprofilok a munkában