webinárium

Teampulzus élményprogram – Munkahelyi szimfónia: csapatépítés és szervezetfejlesztés a zene eszközeivel

Teampulzus élményprogram

IDŐPONT

2022. szeptember 29.

IDŐTARTAM

10:00 - 11:30

FORMA

díjmentes, interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

ELŐADÓk

Szirtesi-Nagy Réka

Szirtesi-Nagy Réka

Hamori Mate

Hámori Máté

MIRŐL LESZ SZÓ?

Vonósok, fafúvósok, rézfúvósok, szólisták, ütősök, zongoristák. Külön-külön mind egyediek, ha azonban egyszerre akarnak megszólalni egy közös színpadon, előzetes készülés, szereptudat és megfelelő vezetés nélkül csupán egy hatalmas hangzavar részei.

  • Miért jó, ha ezt tudod és tudják a munkatársaid is?
  • Új csapatépítő programot keresel, mert sok mindent kipróbáltál már és vágysz az újdonságra?
  • Esetleg szeretnéd új szintre emelni a csapatodon belüli együttműködést egy különleges környezetben?

Amennyiben válaszod bármelyikre is igen, van számodra egy jó hírünk!

A Danubia Zenekar és a DFT-Hungária közös Teampulse élményprogramja nem csak arra ad lehetőséget, hogy zenekari taggá válva egy ütemre doboljon a pulzusotok, hanem a ráépülő soft skill tréning segítségével és a közösen átélt tapasztalatokkal valódi többletértéket teremt a résztvevő szervezetek számára.

Ha érdekel, hogy erre pontosan hogyan is képes és miként kell elképzelni egy ilyen élménycsapatépítő felépítését, akkor mindenképpen tarts velünk 2022. szeptember 29-én, ingyenes webináriumunkon! Ez alkalommal a karmester, Hámori Máté, és a tréner, Szirtesi-Nagy Réka mesélnek majd arról, hogy a közös zenélés milyen szervezetfejlesztési hozzáadott értékkel bír, illetve hogyan válik mindebből hatékony munkahelyi ritmus a mindennapok során.

Ez a webinárium már lezajlott. 

Ha meg szeretné nézni a webináriumról készített videót, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében megteheti.

Soron következő eseményeink

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária