webinárium

Játszva építsünk közösséget: hogyan segítenek a társasjátékok a fejlesztésben?

Játszva építsünk közösséget

IDŐPONT

2023. június 1.

IDŐTARTAM

10:00 - 11:30

FORMA

díjmentes, interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

ELŐADÓ

Gyori-Nadai-Reka

Győri-Nádai Réka

A játék a lélek ideális állapota, ami közben rögzített keretek között élhetjük meg a kreatív szabadságot, magunk mögött hagyhatjuk megszokott szerepeinket, és kipróbálhatunk valami egészen újat.

MIRŐL LESZ SZÓ?

Ezen az előadáson most arra összpontosítunk, hogy hogyan használhatod hatékonyan a társasjátékokat nem csak csapatépítésre, de stressztűrés, kommunikáció, csoportdinamika, együttműködés, projekt szemlélet vagy személyiségfejlesztés témakörben is. A társasjátékok fejlesztő hatása kisgyermekek, kamaszok, felnőttek és idősek számára egyaránt relevánsak!

Az előadáson más szemmel tekinthetünk a társasjátékokra, mint eddig: megnézzük a játékos típusokat, és szó lesz a társasjátékok tudatos csoportosításáról is, ami segít helyesen választani játékot a különböző csapatok és személyiségek összehozásához és fejlesztéséhez. Az program során olyan gyakorlatokat is mutatok majd, amelyeket azonnal magaddal vihetsz, hiszen a webinárium célja, hogy a résztvevők átfogó képet kaphassanak a társasjátékok komplex felhasználásáról fejlesztési folyamatokban.

Ez a webinárium már lezajlott. 

Ha meg szeretné nézni a webináriumról készített videót, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében megteheti.

Soron következő eseményeink

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária