webinárium

Digitális eszközök onlineszkeptikusoknak

digitalis_szkeptikusok_banner-2

IDŐPONT

2022. november 16.

IDŐTARTAM

10:00 - 11:30

FORMA

díjmentes, interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

ELŐADÓ

Szirtesi-Nagy Réka

Szirtesi-Nagy Réka

„Online nem lehet normálisan tréninget tartani, és a megbeszéléseket is ellehetetleníti az, ha nem személyesen vannak.”
„A személyesen jól bevált gyakorlatok sajnos nem működnek online.”
„Nem hiszem, hogy az online valaha utol tudja érni a személyest, soha nem lesz annyira izgalmas, vicces, felemelő.”

MIRŐL LESZ SZÓ?

Az online tér nagyon sokat fejlődött az elmúlt évek során, rohamosan fejlődtek a használt eszközök, applikációk, és bizony sokat fejlődtek az emberek is: egyre kreatívabb megoldások születnek, legyen szó jégtörő gyakorlatokról, tréningekről, vagy hatékonyságnövelő eszközökről.

Aki igazán szkeptikus a digitális eszközökkel kapcsolatban, annak itt a helye a webináriumon: szeretettel várjuk az összes dilemmát és meg nem oldott helyzetet, közösen igyekszünk működő megoldásokat keresni rá. A digitális eszközök használata fejleszti a rugalmasságot, a kreativitást, és minél több megoldási stratégiánk van, annál nagyobb eséllyel tudunk újabb felmerülő problémákra ötleteket generálni.

Aki csak közepesen szkeptikus, de szívesen inspirálódik, szintén örömmel látjuk: lesz szó a top 10 online használt eszközről, mikor melyiket érdemes használni, minta gyakorlatokkal, és 3 nagyon izgalmas esettanulmányt is hozunk erről a területről.

Ez a webinárium már lezajlott. 

Ha meg szeretné nézni a webináriumról készített videót, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében megteheti.

Soron következő eseményeink

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária