webinárium

Ötletgenerátor: Honnan jönnek az igazán jó ötletek? A kreatív gondolkodás fejlesztése

kreatív gondolkodás

IDŐPONT

2023. május 11.

IDŐTARTAM

10:00 - 11:30

FORMA

díjmentes, interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

ELŐADÓ

Szirtesi-Nagy Réka

Szirtesi-Nagy Réka

Kommunikáció, problémamegoldás, programok megvalósítása, konfliktusok kezelése, gyereknevelés, érvelés és meggyőzés, konferenciák, tanácsadás: szinte nincs is olyan terület, amelyiknél ne lenne hasznos, ha kreatívan, rugalmasan és a megszokottól eltérően tudunk gondolkodni.

MIRŐL LESZ SZÓ?

A kreativitás fejleszthető, erősíthető, és minél többféle módszert ismerünk, minél több impulzus hat ránk, annál több és kreatívabb ötletünk lehet.

A civil szervezetek életében a megfelelő ötletek generálása kiemelt jelentőséggel bír: folyamatos a küzdelem a figyelemért, a támogatókért, az önkéntesekért és mindig jól jön még egy ötlet.

A kommunikációs zajban, különösen az online térben, egyre nehezebb kitűnni és elérni a célcsoportot, így a megszokottól eltérő gondolkodás különösen hasznos lehet a folyamatok gördülékennyé tételében.

A webinárium során az előadó bemutat több olyan módszert, amiket azonnal ki lehet próbálni, és amivel az egyéni és csoportos kreativitást is edzeni lehet. Lesz szó Edward de Bono technikáiról, brainstorming módszerekről, vizuális és auditív eszközökről, valamint a csoportban rejlő kreatív erők felébresztéséről.

A programot jó szívvel ajánljuk minden olyan civil szervezet számára, akik a belső és külső kommunikáció során szeretnének kreatívabb, inspirálóbb üzeneteket megfogalmazni.

Ez a webinárium már lezajlott. 

Ha meg szeretné nézni a webináriumról készített videót, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében megteheti.

Soron következő eseményeink

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária