webinárium

A delegálás háromszöge: peremfeltételek és irányelvek a hatékony delegáláshoz

delegálás

IDŐPONT

2023. március 07.

IDŐTARTAM

10:00 - 11:30

FORMA

díjmentes, interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

ELŐADÓ

Szirtesi-Nagy Réka

Szirtesi-Nagy Réka

Min múlik az, hogy egy delegálási folyamat sikeres lesz, vagy szervezeti katasztrófába fullad?

MIRŐL LESZ SZÓ?

Min múlik az, hogy egy delegálási folyamat sikeres lesz, vagy szervezeti katasztrófába fullad?

A fenti kérdésre sok féle válasz lehetséges, a delegálás háromszöge az egyik legegyszerűbb, átfogó választ adja: fontos hogy ki delegál, kinek és mit. Mindhárom elem további kérdéseket von maga után: mi a bizalom szerepe a delegálásban, milyen sztenderdek támogatják a hatékony megbízás adást és visszacsatolást, vagy éppen hogyan lehet eldönteni egy feladatról, hogy valóban delegálható-e vagy sem?

A webinárium során a delegálás háromszögén lépésről lépésre megyünk végig, és mindegyik ponthoz mutatunk olyan vezetői eszközöket, módszereket, amikkel a delegálás hatékonyságán és eredményességén lehet javítani. Az eszközök önreflexiós gyakorlatok, ellenőrző listák, vagy a mindennapi folyamatmenedzsmentben használható technikák, amelyekhez a rövid elméleti háttér mellett az alkalmazási területekhez is adunk inputokat.

A programot gyakorló vezetőknek, kulcsmunkatársaknak, kiemelt folyamatokkal dolgozó munkatársaknak ajánljuk, akik holisztikusan szemlélik a delegálás kérdését, és nem csak egy egyszerű feladatkiadásként tekintenek rá.

Ez a webinárium már lezajlott. 

Ha meg szeretné nézni a webináriumról készített videót, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében megteheti.

Soron következő eseményeink

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária