GINOP PLUSZ 3.2.1.-21 – Pályázati nyílt nap

Időpont: 2023. január 27.

Időtartam: 10:00-11:30

Forma: interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

Előadó: Horváth Péter

Cégvezetőként, HR vezetőként szívügye, hogy munkatársai képzéseken vegyenek részt és fejlődjenek?
Napjainkban a cégek képzésekre fordítható kerete egyre csökken, továbbá szembe kell nézni azzal is, hogy a munkaerőt egyre nehezebb megtartani. Sok vállalatnak le kell küzdenie azt az akadályt is, hogy a megnövekedett költségek mellett a bérek kifizetése sem könnyű.

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük, amennyiben a webinárium időpontja nem megfelelő Önnek, abban az esetben is regisztráljon, hogy jogosultságot szerezzen a rögzített felvétel utólagos megtekintésére!

Miről lesz szó?

A GINOP PLUSZ-3.2.1-21-es pályázat a munkahelyi képzések mellett bértámogatást is nyújt a cégeknek. A nyertes pályázók gyors elbírálás után vehetik igénybe a támogatást Magyarország egész területén.A pályázatok beadására még 2023. április 30-ig van lehetőség!

Pályázati Nyílt napunkon, 2023.01.27-én tájékoztatást adunk a felhívás részleteiről és bemutatjuk a megvalósítás eddigi tapasztalatait is. Tegye fel bátran kérdéseit és szakértőnktől, Horváth Pétertől azonnali válaszokat kap!

DFT-Hungária felnőttképző intézmény, mely a GINOP PLUSZ-3.2.1 pályázati alapban több, mint 50 cégnél valósít meg jelenleg kompetenciafejlesztő, IKT vagy idegen nyelvi képzéseket.

Regisztráljon térítésmentes eseményünkre, és ismerje meg ezt a pályázati lehetőséget, amivel fejlesztheti vállalkozását!

Regisztráció


ddavidGINOP PLUSZ 3.2.1.-21 – Pályázati nyílt nap