webinárium

Belső mentor: egyszerre gyorsít és stabilizál - de mit csinál pontosan?

belső mentor borító

IDŐPONT

2023. október 24.

IDŐTARTAM

13:00 - 14:30

FORMA

díjmentes, interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

ELŐADÓ

Nagy Emőke

Nagy Emőke

Hány nap/hét/hónap után fog egy új munkatárs olyan hatékonyan dolgozni, mint a régiek? Természetesen erre a kérdésre nincs általános válasz, függ a munka természetétől és a munkatárs hozzáállásától. Van azonban valami, amivel befolyásolhatjuk a folyamatot, meggyorsíthatjuk, biztonságosabbá tehetjük, és ez a valami nem más, mint a belső mentori szerep létrehozása.

MIRŐL LESZ SZÓ?

A belső mentor személyessé és kiegyensúlyozottá tudja tenni az onboarding folyamatot, és munkája nem feltétlenül ér véget az első három hónap után, informálisan biztosan nem. A munkatársi kapcsolatok alakulását is befolyásolja, ha van belső mentor. Ilyen szerepet már egészen kicsi cégeknél is érdemes kialakítani, hiszen ez nem biztos, hogy egy egész munkakört jelent, inkább folyamatok tudatosítását, tisztázását.

A webinárium során azt mutatjuk be, mit csinál egy belső mentor, milyen kompetenciák szükségesek, és nagyobb munkaszervezetek esetében hogyan érdemes felépíteni egy belső mentori rendszert

Ez a webinárium már lezajlott. 

Ha meg szeretné nézni a webináriumról készített videót, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében megteheti.

Soron következő eseményeink

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária