Múzeumon innen, Facebookon túl

Időpont: 2024. február 28.

Időtartam: 18:00-19:30

Forma: interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

Előadó: Németh Ádám, Illés Péter, Csepregi-Egedi Nóra

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük, amennyiben a webinárium időpontja nem megfelelő Önnek, abban az esetben is regisztráljon, hogy jogosultságot szerezzen a rögzített felvétel utólagos megtekintésére!

Miről lesz szó?

Az elmúlt években rengeteg izgalmas dolog történt a kommunikáció világában, melyek segíthetik a vidéki múzeumokban dolgozó rendezvényes, kommunikációs vagy közkapcsolatos kollégákat. Sajnos a szakma rendezvényein nem esik elég szó a múzeumi marketingkommunikáció és promóció lehetőségeiről, pedig ezek nagyot lendíthetnek egy kiállítás vagy program látogatottságán.

Ezzel a beszélgetéssel nem csak azt járjuk körbe, milyen kommunikációs kihívásokkal néznek szembe ma a vidéki múzeumok, de azt is, hogy ezekre milyen megoldásokat találhatunk 2024-ben.

A virtuális kerekasztal körül ülnek majd:

Illés Péter, a csongrádi Tari László Múzeum vezetője 2013. óta. Az elmúlt tíz évben nem csak megnőtt a múzeum látogatottsága, de sikerült egyedi, markáns arculatot is adni az intézménynek, mely oszlopa lett a település kultúrájának.

Csepregi-Egedi Nóra, a DFT marketingkommunikációs vezetője, a marketingkommunikációs stratégia kidolgozásával, a kommunikációs csatornák és eszközök meghatározásával, és szervezésével telnek mindennapjai.

Németh Ádám múzeumpedagógus,  jelenleg a váci Tragor Ignác, korábban a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum kollégája. Számos múzeumi rendezvény kommunikációs, oktatási és szórakoztató tartalmának kidolgozásában vett részt.


Lőrincz ZsófiaMúzeumon innen, Facebookon túl