Hős vagy segítő a vezető? – Mese a szervezetfejlesztésben

Időpont: 2023. december 05.

Időtartam: 10:00-11:30

Forma: interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

Előadó: Boldizsár Ildikóval beszélget Szirtesi-Nagy Réka

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük, amennyiben a webinárium időpontja nem megfelelő Önnek, abban az esetben is regisztráljon, hogy jogosultságot szerezzen a rögzített felvétel utólagos megtekintésére!

Miről lesz szó?

Volt egyszer, hol nem volt, volt egy csizmás kandúr, egy tündérkeresztanya, egy bölcs öreg és néhány prikulics. Mi a közös bennük? Valamilyen módon mindannyian segítenek valakinek, aki épp keres valamit, útnak indul vagy harcol valamiért.
Hogyan kapcsolódik a fentiekhez a vezetői szerep? A vezető a munkaszervezet dinamikájában a hős vagy a segítő szerepét tölti be? Mit tudunk a mesék állandó szereplőiről, és miért lehet hasznos vezetőként, ha ezekkel a témákkal kezdünk el foglalkozni? Hogyan lehet meséket a szervezetfejlesztési célokra használni?
A fenti kérdések mellett arról beszélgetünk Boldizsár Ildikóval, hogy milyen szerepet tud betölteni a mese a vezetők önfejlesztésében, vagy tréning és coaching folyamatokban. A program vezetők számára hasznos, akik számára a mesékben megjelenő rend és rendszer tud kapaszkodót adni a saját vezetői kihívásaikhoz. A beszélgetésben kitérünk arra is, egy vezető hogyan tudja alkalmazni a meséket a saját csapata fejlesztéséhez.
Boldizsár Ildikó mesekutató, író, meseterapeuta; a Metamorphoses Meseterápiás Módszer megalkotója.


Lőrincz ZsófiaHős vagy segítő a vezető? – Mese a szervezetfejlesztésben