Egy szerethető munkahely értékszemlélete –

A munkavégzés 12 alaptörvénye HR-es szemmel

Időpont: 2023. június 13.

Időtartam: 10:00-11:30

Forma: interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

Előadó: Tóth Gabriella Réka, HR szakértő

Lehet egy munkahely szerethető? Van olyan munkahely, ahova az emberek szívesen mennek be dolgozni, ahol támogató, fejlődő közösség van?  Ha igen, mi a titka? Hogyan csinálják?

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük, amennyiben a webinárium időpontja nem megfelelő Önnek, abban az esetben is regisztráljon, hogy jogosultságot szerezzen a rögzített felvétel utólagos megtekintésére!

Miről lesz szó?

Minden vezető, HR-es álma, hogy a munkatársak örömmel dolgozzanak, kellemes légkörben hatékony munkavégzés folyjon.

A munkakapcsolatban is két félen múlik ennek megvalósulása: a munkáltatón (a munkáltatót képviselő vezetőkön) és a munkavállalón.

A legideálisabb, ha mindkét fél munkaszemlélete hasonló, ugyanazt gondolják a munkavégzésről. Ebben a kapcsolódásban a munkáltatónak, vezetőnek kell irányt mutatni, ő milyen értékszemléleti elvek mentén képzeli el a szervezetet, mit szeretne megvalósítani. Ehhez tudnak a munkatársak csatlakozni. Ebben érdemes közmegállapodást elérni, de első lépésként a szervezetnek meghatározni és transzparenssé tenni azt az értékszemléletet, amit elvár a munkatársaktól.

A webináriumon megismerkedhetnek azon értékszemléleti alapokkal, melyek segítenek a szerethető munkahely álmát megvalósítani, akár egész szervezetre nézve vagy egy kisebb csoportra.

Bemutatom a munkavégzés 12 alaptörvénye mentén, milyen keretek szükségesek egy ilyen szervezet, csoport kialakításához. Ezen irányelvek 15 éve bizonyítják a napi gyakorlatban hatékonyságukat, hogy egységes, közös nyelvet, biztos kereteket és jövőképet tud nyújtani a munkatársaknak.

Várok szeretettel minden vezetőt, HR-es munkatársat, akinek szándéka és lehetősége van egy szerethető munkahely, munkacsoport kialakítására!

Regisztráció


Lőrincz ZsófiaEgy szerethető munkahely értékszemlélete – A munkavégzés 12 alaptörvénye HR-es szemmel