Belső mentor: egyszerre gyorsít és stabilizál – de mit csinál pontosan?

Időpont: 2023. október 24.

Időtartam: 13:00-14:30

Forma: interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

Előadó: Nagy Emőke

Hány nap/hét/hónap után fog egy új munkatárs olyan hatékonyan dolgozni, mint a régiek? Természetesen erre a kérdésre nincs általános válasz, függ a munka természetétől és a munkatárs hozzáállásától. Van azonban valami, amivel befolyásolhatjuk a folyamatot, meggyorsíthatjuk, biztonságosabbá tehetjük, és ez a valami nem más, mint a belső mentori szerep létrehozása.

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük, amennyiben a webinárium időpontja nem megfelelő Önnek, abban az esetben is regisztráljon, hogy jogosultságot szerezzen a rögzített felvétel utólagos megtekintésére!

Miről lesz szó?

A belső mentor személyessé és kiegyensúlyozottá tudja tenni az onboarding folyamatot, és munkája nem feltétlenül ér véget az első három hónap után, informálisan biztosan nem. A munkatársi kapcsolatok alakulását is befolyásolja, ha van belső mentor. Belső mentori szerepet már egészen kicsi cégeknél is érdemes kialakítani, hiszen ez nem biztos, hogy egy egész munkakört jelent, inkább folyamatok tudatosítását, tisztázását.

A webinárium során azt mutatjuk be, mit csinál egy belső mentor, milyen kompetenciák szükségesek, és nagyobb munkaszervezetek esetében hogyan érdemes felépíteni egy belső mentori rendszert

Ez a webinárium már lezajlott. Aktuális eseményekért látogassa meg naptárunkatha régebbi webináriumunk érdekli, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében újra nézheti.

Lőrincz ZsófiaBelső mentor: egyszerre gyorsít és stabilizál – de mit csinál pontosan?