A Zoomon innen és túl: digitális eszközök 2023-ban

Időpont: 2023. március 16.

Időtartam: 10:00-11:30

Forma: interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

Előadó: Szirtesi-Nagy Réka

Eltelt 2 év a digitális robbanás óta, és hol tartunk? A skála két végén jelentős mennyiségű egyén van, sokan nagyon profik lettek a digitális eszközök alkalmazásában, és vannak, akik teljesen elzárkóznak ezektől.

Szirtesi-Nagy Réka

Szirtesi-Nagy Réka

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük, amennyiben a webinárium időpontja nem megfelelő Önnek, abban az esetben is regisztráljon, hogy jogosultságot szerezzen a rögzített felvétel utólagos megtekintésére!

Miről lesz szó?

Ugyanakkor a skála két vége között is nagyon nagy a szórás: rengetegen használnak különböző programokat azért, hogy feldobják a megbeszéléseket, eseményeket, konferenciákat, tréningeket – mindezt több-kevesebb sikerrel.

Ez a program azoknak szól, akik a skála két vége között vannak: használnak már eszközöket, de folyamatosan keresik az inspirációt; nem nulláról indulnak, de szeretnének új eszközöket megismerni, vagy meglévő eszközök új felhasználási lehetőségeiről tanulni.

A webinárium során a jól ismert eszközök (Mentimeter, Jamboard, Padlet) mellett további egyszerű és bonyolultabb programok is szerepet kapnak: mire érdemes a Genial.ly programot használni, mire jó a Plickers, hasznos-e a Wordwall, érdemes-e energiát fektetni a Quizletbe, vagy éppen hogyan lehet a legtöbbet kihozni a Muralban lévő sablonokból?

A fenti digitális eszközök mellett sok új gyakorlat, feladatlap, izgalmas jégtörő vagy megbeszélések folyamatát támogató sablonok is részét képezik a programnak, amely anyagokat a résztvevők a webinárium után megkapján. A webinárium különlegessége és újdonsága, hogy bemutatunk néhány egyszerű facilitációs technikát, amelyek alkalmazásával sokkal hatékonyabban működhetnek az online megbeszélések.

Ez a webinárium már lezajlott. Aktuális eseményekért látogassa meg naptárunkat, ha régebbi webináriumunk érdekli, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében újra nézheti.

Lőrincz ZsófiaA Zoomon innen és túl: digitális eszközök 2023-ban