A játék a tréning malterja? Csapatépítő tréningek nagyító alatt

Időpont: 2023. szeptember 19.

Időtartam:10:00-11:30

Forma: interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

Előadó: Szirtesi-Nagy Réka

A csapatépítési lehetőségekről érdemes skálaként gondolkodni: lehet teljesen tantermi vagy egészben outdoor, elképzelhető nagyon játékos vagy véresen komoly verzióban, lehet benne tanulás vagy inkább szórakozás. Mitől jó egy csapatépítő?

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük, amennyiben a webinárium időpontja nem megfelelő Önnek, abban az esetben is regisztráljon, hogy jogosultságot szerezzen a rögzített felvétel utólagos megtekintésére!

Miről lesz szó?

Hogy lehet olyan gyakorlatokat vinni, amelyek mindenkinek tetszenek? Jobb, ha sok az eszköz a csapatépítőn, vagy tud egy eszközmentes nap is ugyanolyan élményt adni? Hogyan lehet a környezetet jól használni egy csapatépítőhöz, akár erdőben, épületekben, városban valósul meg a program?

A webinárium során Szirtesi-Nagy Réka mesél csapatépítő gyakorlatokról, lehetőségekről, tapasztalatokról. Azoknak lehet hasznos ez az előadás, akik terveznek csapatépítőt megvalósítani, és ehhez keresnek ötleteket, háttérinformációt, hiteles partnert.

A program során néhány konkrét csapatépítő feladat is bemutatásra kerül, valamint szó lesz arról is, hogy milyen jó gyakorlatokat érdemes megfontolni csapatépítés tervezésénél és megvalósításánál. A webináriumon arról is lesz szó, hogy milyen témákat érdemes egy csapatépítő tréningen feldolgozni akkor, ha nem csak könnyed, szórakoztató játékos programot, hanem tanulást, tematikus fejlődést is szeretnénk.

Ez a webinárium már lezajlott. Aktuális eseményekért látogassa meg naptárunkat, ha régebbi webináriumunk érdekli, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében újra nézheti.

Lőrincz ZsófiaA játék a tréning malterja? Csapatépítő tréningek nagyító alatt