A holnapot ma: a proaktív munkaszervezet!

Időpont: 2024. március 5.

Időtartam: 10:00-11:30

Forma: interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

Előadó: Tóth Gabriella Réka

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük, amennyiben a webinárium időpontja nem megfelelő Önnek, abban az esetben is regisztráljon, hogy jogosultságot szerezzen a rögzített felvétel utólagos megtekintésére!

Miről lesz szó?

Proaktivitás: álom vagy valóság?

Minden vezető álma egy proaktív munkatárs, aki kezdeményező, önállóan cselekszik, tervez, javaslatokat tesz, előre gondolkodik. Egy csapat, egy szervezet, ahol a folyamatok könnyedén áramlanak, a problémákra könnyedén születnek megoldások, mindenki lendületesen a közös cél irányába tart.

Hány ilyen munkatárs dolgozik a környezetében? Mennyire proaktív a csapata, szervezete, ahol dolgozik? Hogyan lehet elérni, hogy a reaktivitás átváltozzon proaktivitássá – rendszerszinten?

A proaktivitás álma megvalósítható; több tényezőtől függ, de jó hír, hogy biztosan tanulható, fejleszthető. Azaz létre lehet hozni egy kezdeményező, önállóan működő, javaslatokat tevő, tervező csapatot, akik nemcsak aktívak, hanem gondolkodnak, sőt, megelőzésben gondolkodnak.

A webináriumon ennek lépéseit vizsgáljuk meg munkatársi, vezetői és szervezeti szinten. Bemutatom, miben, hogyan fejleszthető ez a hozzáállás, milyen keretek szükségesek a szervezet és vezetők részéről a megvalósításhoz, a proaktív munkaszervezet létrehozásához és működtetéséhez.

Szeretettel várok minden vezetőt, HR-est, munkatársak, akik szeretnék ezt a váltást elérni akár környezetükben, akár önmagukban!

A webinárium végén van lehetőség kérdezni, beszélgetni a témáról, örömmel várok minden észrevételt!

Tóth Gabriella Réka

HR szakértő


Lőrincz ZsófiaA holnapot ma: a proaktív munkaszervezet!