Enneagram

Kezdje el végre a saját útját járni

Az Enneagram egy precíz, hatékony rendszer a tudatosság, a személyes és a vezetői képességek fejlesztésére. Kilenc alapvető és különböző működési módot tár fel részleteiben, és segít a belső egyensúly, az önelfogadás és mások elfogadásának elmélyítésében. Az Enneagram az ember működése tekintetében nem a „hogyan”-okra mutat rá, hanem az annál sokkal mélyebben található „miért”-ekre.

Kezdési időpont

2024. június 13.

Képzési napok

2024. június 13-14.

Időtartam

9:00 – 17:00

térkép

Helyszín:

1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 22.

Az Enneagram praktikus módon megtanít minket arra, hogy mások hogyan látják a világot, mi jelent számukra értéket és mi nem. Miért gondolkodnak, éreznek és cselekednek úgy, ahogy. Mi az, ami őket motiválja és mi fontos a számukra. Karaktertípusuk ismeretében sokszor könnyebb válaszolni az emberek belső szándékaira, mint a néha nehéz és zavaros viselkedésükre. Ezért javaslatait úgy teheti meg, hogy azokat az érintettek érezhetőbben könnyebben lesznek képesek meghallani és mérlegelni. Vezetőként e belső fejlődés lehetővé teszi, hogy könnyebben vezesse és kezelje az Önre bízott embereket. Egyszerűbbé válik a közös munka, tudva azt, hogy mélyen mi számít a csapata tagjainak. Úgy lesz képes inspirálni, hogy közben megérinti az események és az emberei valódi lényegét, szívét.

Ha szeretné:

Részvételi díj

Teljes áron

80 000 FT + ÁFA

Early bird

early bird időszak vége: 2024. május 13.

60 000 FT + ÁFA

Bővebb információkért keressen minket bizalommal!

06208527376

[email protected]

További képzéseink

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária