Pályázati Nyílt Nap: GINOP PLUSZ-3.2.1

Hogyan adjunk be képzési és bértámogatási pályázatot augusztus 31-ig?

Időpont: 2022. július 12.

Időtartam: 10:00-11:30

Forma: interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

Előadó: Horváth Péter

Munkahelyi képzések megvalósítása és bértámogatás egyszerre? Valósítsa meg munkatársai fejlesztését pályázati forrásból!

Horváth Péter

Kérjük, amennyiben a webinárium időpontja nem megfelelő Önnek, abban az esetben is regisztráljon, hogy jogosultságot szerezzen a rögzített felvétel utólagos megtekintésére!

Még 2022.augusztus 31-ig van lehetőség a GINOP PLUSZ-3.2.1. pályázat benyújtására. Az interaktív pályázati nyílt napon, 2022. július 12-én tájékoztatást adunk a felhívás részleteiről. Felteheti kérdéseit, melyekre eddig sehol nem kapott választ a pályázati alappal kapcsolatban.

Miért jó ez Önnek?
Mert szakértőnktől kap azonnali válaszokat. Horváth Péter pályázati projektigazgató több mint 14 éves tapasztalata és elhivatottsága a garancia arra, hogy minden kérdésére választ kap.

Hol és mikor?
2022. július 12-én, kedden 10:00-11:30 között (online platform linkjét e-mailben kapja meg a regisztrációt követően)

 

A részvétel javasolt minden döntéshozónak, hr szakembernek, aki gondolkodik munkavállalói fejlesztéséről a 2021-2025 közötti időszakban.

A GINOP PLUSZ-3.2.1-21 II. üteme, az első ütemhez képest sokkal kedvezőbb feltéteket biztosít,

  • nőtt a bértámogatás összege,
  • rugalmasabbak lettek a csoportbeosztások,
  • emelkedtek az 1 főre elszámolható képzési költségek,
  • valamint a fenntartási időszakban már elegendő 0% feletti béremelés.

Magyarország egész területéről (Budapestről is!) pályázhatnak a mikro-,kis-és középvállalkozások, valamint a nagyvállalatok.

Ez a webinárium már lezajlott. Aktuális eseményekért látogassa meg naptárunkat, ha régebbi webináriumunk érdekli, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében újra nézheti.

it_stuffPályázati Nyílt Nap: GINOP PLUSZ-3.2.1