webinárium

Múzeumon innen, Facebookon túl - Vidéki múzeumok kommunikációs lehetőségei 2024-ben

vidéki múzeumok

IDŐPONT

2024. február 28.

IDŐTARTAM

18:00 - 19:30

FORMA

díjmentes, interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

ELŐADÓk

nemeth-adam

Németh Ádám

múzeumpedagógus,  jelenleg a váci Tragor Ignác, korábban a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum kollégája. Számos múzeumi rendezvény kommunikációs, oktatási és szórakoztató tartalmának kidolgozásában vett részt.

Illés Péter

Illés Péter

a csongrádi Tari László Múzeum vezetője 2013 óta. Az elmúlt tíz évben nem csak megnőtt a múzeum látogatottsága, de sikerült egyedi, markáns arculatot is adni az intézménynek, mely oszlopa lett a település kultúrájának.

Csepregi-Egedi-Nóra

Csepregi-Egedi Nóra

a DFT marketingkommunikációs vezetője, a marketingkommunikációs stratégia kidolgozásával, a kommunikációs csatornák és eszközök meghatározásával, és szervezésével telnek mindennapjai.

MIRŐL LESZ SZÓ?

Az elmúlt években rengeteg izgalmas dolog történt a kommunikáció világában, melyek segíthetik a vidéki múzeumokban dolgozó rendezvényes, kommunikációs vagy közkapcsolatos kollégákat. Sajnos a szakma rendezvényein nem esik elég szó a múzeumi marketingkommunikáció és promóció lehetőségeiről, pedig ezek nagyot lendíthetnek egy kiállítás vagy program látogatottságán.

Ezzel a beszélgetéssel nem csak azt járjuk körbe, milyen kommunikációs kihívásokkal néznek szembe ma a vidéki múzeumok, de azt is, hogy ezekre milyen megoldásokat találhatunk 2024-ben.

 Szeretettel várunk mindenkit!

Ez a webinárium már lezajlott. 

Ha meg szeretné nézni a webináriumról készített videót, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében megteheti.

Soron következő eseményeink

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária