webinárium

Hős vagy segítő a vezető? Mese a szervezetfejlesztésben

mese

IDŐPONT

2023. december 5.

IDŐTARTAM

10:00 - 11:30

FORMA

díjmentes, interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

ELŐADÓK

Szirtesi-Nagy Réka

Szirtesi-Nagy Réka

Szervezetfejlesztési igazgató, Tréner, Coach

Boldizsár Ildikó

Boldizsár Ildikó

Mesekutató, író, meseterapeuta; a Metamorphoses Meseterápiás Módszer megalkotója.

MIRŐL LESZ SZÓ?

Volt egyszer, hol nem volt, volt egy csizmás kandúr, egy tündérkeresztanya, egy bölcs öreg és néhány prikulics. Mi a közös bennük? Valamilyen módon mindannyian segítenek valakinek, aki épp keres valamit, útnak indul vagy harcol valamiért.

Hogyan kapcsolódik a fentiekhez a vezetői szerep? A vezető a munkaszervezet dinamikájában a hős vagy a segítő szerepét tölti be? Mit tudunk a mesék állandó szereplőiről, és miért lehet hasznos vezetőként, ha ezekkel a témákkal kezdünk el foglalkozni? Hogyan lehet meséket a szervezetfejlesztési célokra használni?
A fenti kérdések mellett arról beszélgetünk Boldizsár Ildikóval, hogy milyen szerepet tud betölteni a mese a vezetők önfejlesztésében, vagy tréning és coaching folyamatokban. A program vezetők számára hasznos, akik számára a mesékben megjelenő rend és rendszer tud kapaszkodót adni a saját vezetői kihívásaikhoz. A beszélgetésben kitérünk arra is, egy vezető hogyan tudja alkalmazni a meséket a saját csapata fejlesztéséhez.

Ez a webinárium már lezajlott. 

Ha meg szeretné nézni a webináriumról készített videót, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében megteheti.

Soron következő eseményeink

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária