webinárium

Érdektérkép: konfliktuskezelési és tárgyalási módszerek érdekképviseleti szervezetek számára​

tárgyalási módszerek

IDŐPONT

2023. szeptember 28.

IDŐTARTAM

10:00 - 11:30

FORMA

díjmentes, interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

ELŐADÓ

Szirtesi-Nagy Réka

Szirtesi-Nagy Réka

Egy konfliktusból győztesként akkor lehet kijönni, ha a másik fél sem azt érzi, hogy ő veszített. Amikor érdekek ütköznek, nagy szerepet kapnak a különböző tárgyalási módszerek, amivel úgy lehet nehéz helyzetekben jelen lenni, hogy a kapcsolat nem romlik, hanem lehetőleg épül.

MIRŐL LESZ SZÓ?

A konfliktusok jellegükből adódóan nyomot hagynak az emberi kapcsolatokon, ezért olyan helyzetekben, ahol gyakran van konfliktus, soha nem csak egy szituáció körülményei hatnak, hanem az összes korábbi hasonló esemény is rárakódik a kommunikációra. Ezért érdemes nagyon óvatosnak lenni feszült tárgyalási helyzetekben és megfontoltan fogalmazni, vagy még inkább megfelelően kérdezni.

A webinárium során olyan eszközök, módszerek, technikák kerülnek bemutatásra, amelyeket tárgyalásokon lehet használni konfliktusos helyzetek előremutató megoldására. A módszerek a megoldásfókusz, pozitív pszichológia és a coaching szemléletű kérdezéstechnika területéről származnak, és különösen hasznosak érdekképviseleti területen dolgozók számára.

Ez a webinárium már lezajlott. 

Ha meg szeretné nézni a webináriumról készített videót, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében megteheti.

Soron következő eseményeink

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária