webinárium

A munkavállalói élmény és a munkáltatói márka szerepe a munkatársak megtartásában

a munkavállalói élmény és a munkáltatói márka szerepe

IDŐPONT

2021. szeptember 8.

IDŐTARTAM

10:00 - 11:30

FORMA

díjmentes, interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

ELŐADÓ

Kulcsár Zita

Kulcsár Zita

Munkáltatói Márka – EX Designer, Tálent Stratéga, Tréner

A Debreceni Egyetemen szereztem filozófus diplomát, majd Londonban a CIPD-nél tanultam HR–t, később az ELTE PPK szoft technológia szakképzését is elvégeztem. Jelenleg a METU-n tanulok üzleti és team coachingot.

HR területen mintegy 18 éve dolgozom, ebből közel 12 évet nemzetközi piacon töltöttem nagyvállalati és ügynökségi oldalon olyan pozíciókban, ahol Európa, Közel-Kelet, India és Ázsia vezető cégeinek toborzási és humánerőforrás tervezési feladatait láttam el olyan ügyfeleket támogatva, mint a GE, Vodafone, Dell, Citigroup, General Motors, Ericsson és Msci Barra. Nagyvállalati és ügynökségi vezetőként mindig is része volt a feladataimnak a csapatom tudásának szinten tartása és kompetenciáinak fejlesztése, belső és külsö ügyfeleim tréningezése külföldön és belföldön egyaránt. Emellett mintegy 10 éve dolgozom együtt tréningcégekkel alvállalkozóként.

Jelenleg a Worki – The Future Workplace Experience alapítójaként munkavállalói élménytervezésben, és munkáltatói márkaépítésben segítem ügyfeleimet. A MagyarBrands „Kiváló munkáltatói márka” programjának zsűritagja vagyok, emellett startup-mentorként is tevékenykedem.

Ezzel a háttérrel trénerként az a legnagyobb erősségem, hogy a tréning agendában megjelenő kompetenciákat rugalmasan tudom adott cég üzleti működéséhez és szervezeti kultúrájához igazítani, ezáltal az hitelesebbé és azonnal alkalmazhatóvá válik.

MIRŐL LESZ SZÓ?

Készüljünk együtt a 2021-2027-es ciklus egyik legjelentősebb munkahelyi képzéseket támogató pályázatára! DFT-Hungária engedélyezett felnőttképzőként ízelítőt ad az igénybe vehető képzési lehetőségekről mindenkinek, aki jogosult lehet a pályázati forrás igénybevételére.

Egy vállalat hosszú távú sikeréhez elengedhetetlen a kifelé és befelé irányuló kommunikáció tudatos tervezése. Kiemelt fontosságú, hogy felfedezze kultúrája valós karakterét, értékeit és megalkossa az üzleti stratégiájával összehangolt, a versenytársaktól megkülönböztető, a célcsoportok számára vonzó, ugyanakkor hiteles munkáltatói márkáját. Ha egy cég munkáltatói márka stratégiája csak a külső kommunikációra és a jelöltek vonzására fókuszál, miközben a munkavállalói élménnyel nem foglalkozik, nagy károkat okozhat magának.

Mitől működik egy munkáltatói márka? Kinek kell, és kinek nem kell munkáltatói márka? Miért olyan fontos, hogy élményfókuszú legyen? Hogyan érdemes hozzákezdeni a munkáltatói márka és a munkavállalói élmények tervezéséhez? Mennyi időt és erőforrást érdemes ebbe fektetni? Mit jelent az élmény a kávén, gyümölcsön, anyagi juttatásokon túl? Élményt jelent-e a munkavállalói autonómia, hogyan befolyásolja a munkavállalói élményt a vállalati kultúra, a folyamatok rendszere, a működési rendszer?

A webinárium során beszélünk a munkáltatói márka fontosságáról, lehetőségeiről, tervezéséről, valamint a munkavállalói élmény dimenzióiról, lehetőségéről és megvalósításáról. Az elméleti alapok mellett egy esettanulmányt is bemutatunk.

A webináriumot kis- és középvállalkozások döntéshozóinak, vezetőiknek ajánljuk, akik szeretnék tudatossá és kiszámíthatóvá tenni a munkaerő megtartásának folyamatát, akiknek fontos, hogy a kulcsembereiket megtartsák. Az e két területtel történő tudatos foglalkozás sokszor – a közvélekedéssel ellentétben – nem pénz és anyagi ráfordítás kérdése. Erre adunk tippeket.

A webinárium után a résztvevők biztosan magukkal visznek majd olyan ötleteket és technikákat, amikkel akár már másnaptól el tudnak kezdeni dolgozni a saját munkaszervezetükben.

Az eseményt a GINOP PLUSZ-3.2.1-21 felhívás vállalkozásokra vonatkozó, eddig ismert részleteiről szóló összefoglaló előadás zárja. A részvétel azoknak a döntéshozóknak ajánlott, akik tájékozódni szeretnének a GINOP PLUSZ-3.2.1-21 felhívás nyújtotta lehetőségről, azaz pályázati forrásból kívánják finanszírozni a jövő évre tervezett vállalati képzéseiket.

Ez a webinárium már lezajlott. 

Ha meg szeretné nézni a webináriumról készített videót, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében megteheti.

Soron következő eseményeink

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária