webinárium

A HR-es a mindenes? Életutak és fejlődés vállalati környezetben

hr_es_eletutak_event_20220603

IDŐPONT

2022. október 5.

IDŐTARTAM

10:00 - 11:30

FORMA

díjmentes, interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

ELŐADÓk

TGR

Tóth Gabriella Réka

VZS

Vajna Zsófia

MIRŐL LESZ SZÓ?

Milyen fejlődési utat jár be egy HR-es munkatárs, és hogyan befolyásolja, hogyan hathat ő maga is a belső fejlődésre?

Milyen jelentősége van a HR-nek a szervezet életében, és mit okozhat a hiánya?

A magyarországi kis- és középvállalatok jelentős részénél még mindig nincs HR-es munkatárs, a feladatokat az irodavezető, ügyvezető, a bérszámfejtő vagy más vezető végzi. Pedig jelentős minőségi szintugrás tapasztalható, ha valaki szakmailag fogja össze a szervezetet, alakítja a fejlesztéseket, hagyományozza a szervezeti kultúrát, akinek a legfontosabb feladata, hogy a megfelelő ember a megfelelő helyre kerüljön és a munkatársak hosszútávon szeressenek a szervezet része lenni.

A szervezet fejlődéséhez a munkatársak fejlesztése elengedhetetlen, és ebben élen kell járnia annak, aki ezt generálja, a HR-esnek. Milyen fejlődési utat tud bejárni a HR-es munkatárs?

Beszélgetőpartneremmel bemutatjuk, hogyan tud fejlődni egy szervezet a HR megjelenésével és jelenlétével, illetve hogyan tud a HR-es fejlődni, hogy a fejlesztés motorja lehessen a szervezetben.

Várunk szeretettel minden vezetőt, akinek HR feladatai vannak, és minden HR-es kollégát, aki szeretné bővíteni a tudását!

Ez a webinárium már lezajlott. 

Ha meg szeretné nézni a webináriumról készített videót, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében megteheti.

Soron következő eseményeink

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária