webinárium

A fejlesztés zöld iránytűje: lehetőségek a munkaszervezetben

A fejlesztés zöld iránytűje

IDŐPONT

2021. szeptember 28.

IDŐTARTAM

10:00 - 11:30

FORMA

díjmentes, interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

ELŐADÓ

TGR

Tóth Gabriella Réka

A webináriumot Tóth Gabriella Réka tartja, aki több mint 10 éve a DFT HR vezetője, hivatása a munkatársak fejlesztése. Vallja, hogy egy munkaszervezet annyit fejlődik, amennyit az ott dolgozó munkatársak. Szerteágazó tapasztalata van a kiválasztás, on-boarding folyamatok, szervezeti működés, teljesítményértékelés, csapatépítés, belső tréningek területén, melyeket külső ügyfeleknél is hasznosít. A folyamatos fejlesztés jegyében pár éve coachként és team cochként is dolgozik, mely módszert nem csak vezetőként, hanem a vezető fejlesztésben is jól tud hasznosítani.

MIRŐL LESZ SZÓ?

Napjainkban „A változás állandó” mondat már axiómává vált. Számunkra „A fejlődés állandó” mondat is éppen ilyen axióma, mert a változás magában hordozza a fejlődést, vagy legalább. Amikor fejlődésre, fejlesztésre gondolunk, lehetünk önmagunk az alanya ennek a folyamatnak vagy a szervezet, ahol dolgozunk, de akár a társadalom vagy a világ is. Végtelen számú fejlődési lehetőség áll rendelkezésünkre, és ehhez számtalan elmélet, hogyan lehet gondolkodni a szervezeti fejlesztésről.

Mi a DFT-ben megalkottuk a saját fejlesztési stratégiai modellünket, ahogyan szerintünk érdemes erről a folyamatról gondolkodni. Ez a fejlesztés zöld iránytűje, az Iránytű modell (Dftikum), mely új dimenziókat nyit a gondolkodásunkban.

A webináriumon megmutatjuk az Iránytű modellben rejlő lehetőségeket, melyek igazából a munkaszervezet fejlődési, fejlesztési lehetőségei. Olyan univerzális gondolkodási, tervezési, elemzési technikával ismerkedhetnek meg a résztvevők, mely az értékteremtés két alapkérdése (mit és hogyan) mellett a közösséget, az egyént (munkatársat), és a vezetést is tartalmazza.

Az iránytű modell, mint fejlesztési koncepció értelmezhető egy munkatárs vagy a szervezet fejlesztésére is.

Az iránytű modell segítségével a résztvevők meg tudják majd határozni, rendszerbe foglalni, milyen fejlesztésekre, kompetenciákra van szükség a szervezetben vagy egy adott munkatársnál. Felül tudják vizsgálni a modellel, hogy a szervezetükben meglévő fejlesztési stratégia lefed e minden területet, nem maradtak e vakfoltok.

Arra hívjuk a résztvevőket, hogy tájékozódjanak az Iránytű modellel, mely segít, hogy a fejlesztési lehetőségek sokaságában ne tévedjünk el, és utat mutat, mire is van szüksége a szervezetnek!

Ez a webinárium már lezajlott. 

Ha meg szeretné nézni a webináriumról készített videót, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében megteheti.

Soron következő eseményeink

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária