webinárium

Hogyan szervezzünk 800 fős csapatépítőt 3 hét alatt?

Hogyan szervezzünk 800 fős csapatépítőt 3 hét alatt borító
IDŐPONT

2024. április 17.

IDŐTARTAM

10:00 - 11:30

FORMA

díjmentes, interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

ELŐADÓ

Nagy Emőke
Nagy Emőke

A webináriumot Nagy Emőke, tréner, coach, mediátor, a DFT képzési igazgatója tartja, aki főszervezője volt a programnak, az első, tengerparti pillanattól az esemény zárásáig. A sikerhez kellett a 15 évnyi tréneri tapasztalat, a változatos eszköztár, a kreativitás – és persze egy nagyon jó csapat!

MIRŐL LESZ SZÓ?

2023 augusztus 17. – tengerpart, koradélután, napsütés – és érkezik egy üzenet a telefonomra, hogy 800 fő számára kellene csapatépítő programot tartani szeptember 8-án. Gyorsan kiszámolom, hogy az pontosan 22 nap, és én még a tengerparton ülök – hogy lesz ebből program? Mert az egy pillanatig nem volt kérdés, hogy a kihívást elfogadjuk, a programot megcsináljuk!

Gyárak, nagyvállalatok, nagy munkavállalói létszámú cégek esetén rendre felmerül a kérdés, hogy milyen programot szervezzenek, ahol az egész cég részt tud venni, ismerkedni, közös élményeket szerezni úgy, hogy közben tanulnak valamit magukról, egymásról. Sok jó választ láttunk már a kérdésre, a családi napoktól az exkluzív koncerteken át a közös főzésekig, ezek költségeiben is nagyon széles a skála.

A program, amit a felmerülő lehetőségre kidolgoztunk, 800 fő számára biztosított önfeledt szórakozást, tanulást, ismerkedést.

A webináriumon bemutatjuk a program elemeit, azokat a szabadtéri játékokat, gyakorlatokat, amiket megvalósítottunk, és az ehhez vezető folyamatot is, így érdekes lehet nagyvállalatok HR-esei és vezetői számára egyaránt.

Ha kíváncsi rá, hogy

○ mi történt a felkészülés 22 napja alatt,
○ mi történt a nagy napon,
○ hány trénerrel valósítottuk meg a programot,
○ hogyan készítettük fel a trénereket,
○ milyen gyakorlatokat készítettünk elő,
○ milyen eszközöket vittünk,
○ mi történt az esemény előtti estén,
○ milyen helyszínigényei vannak a programnak,
○ mire érdemes gondolni egy hasonló, nagy létszámú program szervezésekor,

… akkor regisztráljon és jöjjön el a webináriumra!

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük, amennyiben a webinárium időpontja nem megfelelő Önnek, abban az esetben is regisztráljon, hogy jogosultságot szerezzen a rögzített felvétel utólagos megtekintésére!

Regisztráció

Tekintse meg további eseményeinket is!

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária