A DISC alapú tréningek segítenek abban, hogyan tudunk vezetőként a vezetői szerepünkben fejlődni, hogyan tudunk értékesítőként eredményesebbekké válni, belső trénerként milyen erőforrásunkhoz tudunk nyúlni, hogy jobb tréningeket legyünk képesek tartani, és a sort folytathatnánk még további szerepekkel, amelyeket a munkahelyen vagy a magánéletben folyamatosan felveszünk. A viselkedésprofilnak köszönhetően megismerjük az egyes szerepeinkben – nem általánosságban a személyiségünkben(!) – rejlő fejlődési lehetőségeket, megértjük a bennünk zajló folyamatokat, és jobb rálátást kapunk a környezetünkben történő eseményekre. Igazi önismereti utazás ez, amely során a résztvevők megismerik és megértik a saját és mások viselkedési modelljét.

Trénerek, coachok, mediátorok, szociális munkások, szupervízorok, csoportokkal dolgozók figyelmébe ajánljuk a képzést, mely elsősorban saját élményt nyújt, másodsorban pedig közösen nézünk rá arra, hogy a kitöltött viselkedésprofil eredményei hogyan segítenek minket a szakmai életünkben, a csoportokkal és egyénekkel történő munkánkban. A persolog DISC viselkedésprofillal dolgozunk majd, trénereink akkreditált persolog DISC viselkedésprofil tanácsadók. Már számos vezetői csoportban és egyéni coachingban használták a profilt. A 2 napos DISC képzésünkön mi a teljes, papír alapú verzióval dolgozunk majd, hogy a résztvevők később is bármikor, könnyedén visszakereshessék az egyes jellemzőket.

A résztvevők megismerik saját viselkedési modelljüket, természetes viselkedési preferenciájukat az adott szerepre vonatkozóan. A DISC lehetőséget ad a fejlődésre a kommunikációban, időmenedzsmenti szokásokban és saját magunk jobb megértésében. A tréning résztvevői elfogadóbbá válnak, nyitottabbak lesznek más típusú viselkedésekre és működésmódokra. Tovább megtanulják, hogyan alapozzanak erősségeikre.

Kezdési időpont

Átszervezés alatt

Képzési napok

Átszervezés alatt

Időtartam

Átszervezés alatt

Helyszín

Budapest 1051, Bajcsy-Zsilinszky út 22

1. ALKALOM

Átszervezés alatt

Bevezetés, célkitűzések
A persolog® személyiségmodell elméleti alapjai
Persolog viselkedésprofil teszt kitöltése
DISC viselkedéstipológiák megismerése- elméleti alapok: A 4 alapvető viselkedésmód (D. I, S, C)
Eredmények értékelése – feldolgozása a csoportmunkák során

2. ALKALOM

Átszervezés alatt

Erősségek, fejlesztési lehetőségek felismerése
Viselkedéstípusok felismerése (saját és mások)- szituációs gyakorlatok
Viselkedésminták, hatékonyságnövelő stratégiák
A teljes munkafolyamat 3 szakasza
Csoportos gyakorlatok és egyéni feladatok

Részvételi díj

Teljes áron

80 000 Ft + ÁFA

Early bird

65 000 Ft + ÁFA

Szigeti LorettaDISC: hogyan szóljunk mindenkihez a saját nyelvén?