Játszva építsünk közösséget: hogyan segítenek a társasjátékok a fejlesztésben?

Időpont: 2023. június 1.

Időtartam: 10:00-11:30

Forma: interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

Előadó: Győri-Nádai Réka

A játék a lélek ideális állapota, ami közben rögzített keretek között élhetjük meg a kreatív szabadságot, magunk mögött hagyhatjuk megszokott szerepeinket, és kipróbálhatunk valami egészen újat.

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük, amennyiben a webinárium időpontja nem megfelelő Önnek, abban az esetben is regisztráljon, hogy jogosultságot szerezzen a rögzített felvétel utólagos megtekintésére!

Miről lesz szó?

Ezen az előadáson most arra összpontosítunk, hogy hogyan használhatod hatékonyan a társasjátékokat nem csak csapatépítésre, de stressztűrés, kommunikáció, csoportdinamika, együttműködés, projekt szemlélet vagy személyiségfejlesztés témakörben is. A társasjátékok fejlesztő hatása kisgyermekek, kamaszok, felnőttek és idősek számára egyaránt relevánsak!

Az előadáson más szemmel tekinthetünk a társasjátékokra, mint eddig: megnézzük a játékos típusokat, és szó lesz a társasjátékok tudatos csoportosításáról is, ami segít helyesen választani játékot a különböző csapatok és személyiségek összehozásához és fejlesztéséhez. Az program során olyan gyakorlatokat is mutatok majd, amelyeket azonnal magaddal vihetsz, hiszen a webinárium célja, hogy a résztvevők átfogó képet kaphassanak a társasjátékok komplex felhasználásáról fejlesztési folyamatokban.

 Szeretettel várunk mindenkit!

Ez a webinárium már lezajlott. Aktuális eseményekért látogassa meg naptárunkat, ha régebbi webináriumunk érdekli, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében újra nézheti.

Lőrincz ZsófiaJátszva építsünk közösséget: hogyan segítenek a társasjátékok a fejlesztésben?