Szabone-Szopko-Beatrix

Szopkó Beatrix

Szervezetfejlesztő, Tréner, HR Tanácsadó, Coach

Ha a sikernek van titka, akkor az abban rejlik, hogy megértjük a másik ember nézőpontját, és az ő szemszögéből is látjuk a dolgokat, nemcsak a sajátunkéból.” /Henry Ford/

Erősségem az összefüggések gyors átlátása, ami nagyon sokban segíti mind a tréneri, mind a szervezetfejlesztési munkáimat.

Fő szakterületem a szervezetfejlesztés, képzés-fejlesztés, valamint a HR folyamatok kialakítása, fejlesztése a munkavállalói elköteleződés növelése és így a szervezetek eredményessége érdekében.

Több, mint 19 év tapasztalattal a hátam mögött többnyire kereskedelem, IT, turizmus és szolgáltatás terén megjártam igazán pici 2-3 fős mikrovállalkozásokat és valóban nagy, több ezer fős szolgáltató multi vállalatokat is – és a köztük lévő teljes palettát. Ez a sokszínűség segíti a tanácsadói és tréneri munkámat egyaránt, no meg a gyors tanulási, információfeldolgozási képességem.

Könnyen alkalmazkodom a csoport dinamikájához és szükségleteihez, ennek okán ugyanannyira vagyok strukturált és következetes, mint amennyire játékos és engedékeny annak függvényében, hogy mikor melyik segíti az adott csoportnak hatékonyabban elérni a kitűzött céljait. Az ügyfelek színes igényei alapján választom ki a legmegfelelőbb módszertant és lehetséges útvonalat a cél eléréséhez. A munkámban is ezt a sokszínűséget szeretem a legjobban.

DFT-Hungária