Szi-Zsolt

Szi Zsolt

Tréner

Több mint egy évtizede dolgozom trénerként. Mérnöki és értékesítői múltam, vezetői gyakorlatom nagyon jó hátteret ad a munkámhoz.  Trénerként tapasztalatot szereztem, pénzügyi multinál, fejlesztésre specializálódott saját kisvállalkozásnál és szabadúszó trénerként is. A több száz csoport, akikkel eddig együtt dolgozhattam nap mint nap igazolta számomra, hogy a saját-élmény alapú tapasztalati tanulás, a csoportdinamika és a reflexív önismeret elengedhetetlen kellék és biztos alap a tréningeken, témától függetlenül. Vallom, hogy a helyzettel a csoport igényeivel, adott életszakaszával összhangban érdemes jelen lennem és beavatkoznom a folyamatokba. Ezért a coaching szemlélet és a megoldásfókusz mindig is kiindulópontja a tréneri, facilitátori interakcióimnak. 

Az a sokszínűség, amit a csoportok, résztvevők és helyzetek hoznak, alkalmat ad nekem, hogy a legmegfelelőbb szerepből, trénerként, facilitátorként, moderátorként, team coachként segítsem a folyamatot és én magam is nap mint nap újat tanuljak. 

Kiemelt témáim: együttműködés fejlesztés, csapatépítés, vezetőképzés, értékesítés, kommunikáció, konfliktuskezelés, önismeret, team coaching.

DFT-Hungária