Papp András

Papp András

Kommunikátor, sales-es, tréner, coach, támogató, vezető, tanár, tanácsadó

2003-ban kezdtem végzettségemnek megfelelően tanítani. Tanítottam gimnáziumban és egyetemen, majd a körülmények irányításának köszönhetően a versenyszférában kötöttem ki az értékesítés területén. A szamárlétrát végig járva a telefonos értékesítéstől a vezető pozícióig, számos értékes embert ismertem meg, akik nagyban segítették a szakmai és emberi fejlődésemet egyaránt. A jelentősen magasabb számú siker mellett természetesen volt részem kudarcokban is. 

Meggyőződéssel vallom, hogy a leghasznosabb tapasztalataim éppen a csalódások voltak, melyeken átestem és amiknek köszönhetően sokkal körültekintőbbé is váltam. 2010-től a munkám egyre nagyobb részét a humán fejlesztés tette ki, 2015 óta immár csak ezzel foglalkozom.

A beleélés képessége, az elemzés és a folyamatos jobbá tétel iránti igény. Szeretek alázattal, sokat kérdezve közelíteni a dolgokhoz, ez segít azok megértésében. Szeretem a pontosságot, a precizitást. Az “azt add te is a másiknak, amit kapni szeretnél” elv szerint meggyőződésem, hogy minden akkor lesz jobb, ha nem másokra várunk, hanem magunk kezdjük a változást, változtatást.

DFT-Hungária