Pakai Palfi Szilvi

Pákai-Pálfi Szilvi

Tréner, Coach, Gyermek és serdülő tanácsadó, Pszichológus-jelölt

Közel 25 éve kezdtem a pályafutásom a felnőttképzésben, melynek keretében egyéni, csoportos és céges tréningeket, előadásokat tartottam. Célom az emberek személyiségének, szemléletének fejlesztése illetve tudatosságuk növelése annak érdekében, hogy az életben ne csak sodródjanak, hanem a miértekre választ találjanak és általa egy sikeresebb jövő felé haladjanak. Tapasztalataim azt mutatják, hogy ez a fejlesztéssel, az oktatással és az elfogadó beszélgetések által elérhető.

Az oktatás mellett foglalkozom párkapcsolati, életvezetési, gyermek és serdülő tanácsadással egyaránt. Munkám sikerességét többek között abban mérem, hogy viszonylag rövid időn belül olyan megtartó és biztonságos környezetet tudok teremteni, ahol az ügyfelek bátran megnyílhatnak és kibontakozhatnak. Ezt különösen fontosnak tartom a képzéseken is, hiszen minél hamarabb kialakul a bizalom a tréner és a csoport között, annál hatékonyabban tudnak együttműködni.

Sokszor megkeresnek szünetekben ügyfeleim/hallgatóim, hogy mi a titka annak, hogy ekkora hittel, bizonyossággal tudom végezni a munkám. A válaszom erre: már több pszichológiai kutatás bizonyítja, hogy az önismeret hiánya, egy rosszul kezelt konfliktus, a stressz nem megfelelő kezelése vagy akár egy rossz munkahelyi légkörben való működés nagyban hozzájárul az ember mentális és pszichés megbetegedéseihez. Ezért. És ez képezi egyben a misszióm is.

Kiemelt oktatási témáim: önismeret, személyiségfejlesztés, együttműködésfejlesztés, asszertív kommunikáció, stressz- és konfliktuskezelés.

„Aki kifelé néz, álmodik. Aki befelé néz, fölébred.” (C.G.Jung)

DFT-Hungária