Kulcsár Zita

Kulcsár Zita

Munkáltatói Márka – EX Designer, Tálent Stratéga, Tréner

A Debreceni Egyetemen szereztem filozófus diplomát, majd Londonban a CIPD-nél tanultam HR–t, később az ELTE PPK szoft technológia szakképzését is elvégeztem. Jelenleg a METU-n tanulok üzleti és team coachingot.

HR területen mintegy 18 éve dolgozom, ebből közel 12 évet nemzetközi piacon töltöttem nagyvállalati és ügynökségi oldalon olyan pozíciókban, ahol Európa, Közel-Kelet, India és Ázsia vezető cégeinek toborzási és humánerőforrás tervezési feladatait láttam el olyan ügyfeleket támogatva, mint a GE, Vodafone, Dell, Citigroup, General Motors, Ericsson és Msci Barra. Nagyvállalati és ügynökségi vezetőként mindig is része volt a feladataimnak a csapatom tudásának szinten tartása és kompetenciáinak fejlesztése, belső és külsö ügyfeleim tréningezése külföldön és belföldön egyaránt. Emellett mintegy 10 éve dolgozom együtt tréningcégekkel alvállalkozóként.

Jelenleg a Worki – The Future Workplace Experience alapítójaként munkavállalói élménytervezésben, és munkáltatói márkaépítésben segítem ügyfeleimet. A MagyarBrands „Kiváló munkáltatói márka” programjának zsűritagja vagyok, emellett startup-mentorként is tevékenykedem.

Ezzel a háttérrel trénerként az a legnagyobb erősségem, hogy a tréning agendában megjelenő kompetenciákat rugalmasan tudom adott cég üzleti működéséhez és szervezeti kultúrájához igazítani, ezáltal az hitelesebbé és azonnal alkalmazhatóvá válik.

Kiemelt témáim:

– Asszertív Kommunikáció, Prezentáció és Konfliktuskezelés

– Önismeret, személyiségfejlesztés

– Vezetői kompetenciák – A jövő vezetője

– A Design gondolkodás eszköztára

– Üzleti wellbeing

Mire vagyok a legbüszkébb? Szakmai területen talán arra vagyok a legbüszkébb, hogy 2014-től a Lavoie Entertainment-tel együttműködésben több amerikai szakmai dokumentumfilm készítésében is részt vettem, hogy pozitív változás induljon el a globális humánerőforrás menedzsment területén. Ezen dokumentumfilmek alapozták meg több nemzetközi szakmai közösség létrejöttét, és újabb dokufilmeket, amelyeket ma már az Amazon Prime-on és más ismert filmszolgáltatóknál is lehet követni. 2014-ben a Toprecruiter amerikai szakmai jellegű valóságshow 4. évadjának első és egyetlen európai szereplője voltam.

Kulcsmondat:

Az oktatás nem egy csöbör megtöltése, hanem a tűz fellobantása.

– William Buttler Yeats –

DFT-Hungária