Jekkel-Orsolya

Jekkel Orsolya

Tréner, Coach, HR tanácsadó, Egyetemi óraadó

12 éve tartok tréningeket, több oldalról ismerem a szakmát, mint belső, külsős és vezető tréner.

Diplomáimat a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen szereztem, ahol jelenleg is tanítok magyar és angol nyelven. Az egyetem befejezése után pár évig multinacionális vállalatoknál dolgoztam, ahol lehetőségem volt arra, hogy rálátást kapjak az óriás szervezetek működésmódjára.

7 éve tevékenykedem a tanácsadói oldalon, ezen időszak alatt számos különböző projektben vettem részt, megismertem a közigazgatás bizonyos részeit és betekintést kaptam a kkv-k világába is.

Feladatom, hogy megoldást találjunk ügyfeleink problémáira, tréningjeinken a résztvevőinknek lehetősége nyílik arra, hogy gyakorlati módon, saját élményből tanulás útján fejlesszék azokat a területeket, melyek kihívást okoznak saját maguk és a szervezet számára. Nagyon fontosnak tartom, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a tréningjeinkkel, ez pedig csak olyan módon valósulhat meg, ha kiemelt figyelmet fordítunk saját magunk folyamatos fejlesztésére is.

A tréningek mellett coachinggal és HR stratégiai tanácsadással foglalkozom.

Szakterületeim: személyes hatékonyságfejlesztés, időgazdálkodás, konfliktuskezelés, csapatmunka- együttműködés fejlesztés, személyiségtípusok, kommunikációs technikák, generációs különbségek, vezetőfejlesztés, környezettudatosság, folyamatanalízis.

Csak a „nyer-nyer” helyzetekben hiszek.

DFT-Hungária