Bokor_Tamas-1

Bokor Tamás Ph.D

Tréner, Kommunikációkutató

2010 óta tartok tréningeket elsősorban a kommunikációs kompetenciák, a tárgyalás- és érveléstechnika, valamint a szervezeten belüli és kívüli együttműködés témakörében. Tapasztalataim egyaránt lefedik a versenyszférát és a közigazgatást.

Egyik legemlékezetesebb tréningem a céges világ és a közigazgatási intézmények helyett egy különleges közeghez kötődik: még kezdő trénerként, 2012-ben tartottam mentorképzést hajléktalan személyek számára. Ennek keretében öt főt képeztünk arra, hogy segíteni tudjanak a sorstársaiknak az álláskeresésben, önéletrajz-készítésben, és felkészítsék őket az állásinterjúkra, meghallgatásokra. Ha a kezdő tréner valahol rögtön és világosan érezheti a munkálkodása eredményeit, ez bizony az a hely: a munkámnak kézzelfogható tétje volt, a visszajelzések gyorsak és lelkesek voltak, a profi és lelkes szakkollégista szervezők már-már a lehetetlenbe vágtak bele ezzel a kezdeményezéssel. Az utánkövetésből kiderült: a résztvevők közül végül többen ki tudtak lábalni a viszontagságos helyzetükből, és sokakat segítettek munkához jutni.

Kiemelt témák: tárgyalástechnika, érveléstechnika, kooperáció a szervezetben, ügyfélorientált kommunikáció, közszereplés.

Kulcsgondolat: A tréning akkor működik, ha a befejezetlenség érzésével távozol: csak így dolgozhat benned tovább, amit közösen összeraktunk.

DFT-Hungária