Fenntartható humán fejlesztések

TOP Plusz-3.2.1-23

Helyi kihívásokra helyi megoldásokat hozunk.

Együttműködési ajánlatunk

Humán- és szervezetfejlesztési szolgáltatások

Részletes szolgáltatási koncepció kidolgozása az ügyfél igényei alapján a helyi sajátosságokra tekintettel, és helyi szakemberek bevonásával. A szolgáltatások megvalósítása a pályázatban szereplő feltételek, műszaki-szakmai elvárások alapján.

Pályázatírás

A dokumentáció összeállítása és benyújtása az ügyfél igényei alapján, támogatás esetén a szerződés megkötése.

Elszámolás támogatása

A megvalósítási szakasz támogatása, kifizetési kérelmek, elszámolások, szakmai beszámolók benyújtásában szakmai tanácsadás a projekt zárásáig.

Tekintse meg ajánlatunkat és keressen minket, hogy szakértőnkkel minél hamarabb megkezdhesse a közös munkát!

A sikeres együttműködések kulcsa a megfelelő közös tervezés, a tényleges szükségletek figyelembevétele, a szolgáltatások megvalósításáról való közös gondolkodás, a helyi szakemberek bevonása.

A nyilvánosan elérhető stratégiai dokumentumokban, szükségletfelmérésekben és helyi esélyegyenlőségi programokan (HEP) megfogalmazott helyi igények pontos megismerése után személyes egyeztetést kezdeményezünk, amennyiben szolgáltatásainkkal támogatni tudjuk a jövőbeni sikeres projektmegvalósítást. A szolgáltatások szakmai tartalmát lehetőség szerint egyeztetjük a helyi intézményrendszerrel is a hatékony és eredményes megvalósítás érdekében.

Szakmai ajánlatunkban összefoglaltuk azokat a leggyakrabban előforduló szükségletekre reagáló szolgáltatásokat, amiket a pályázati felhívás támogat.

EFOP 152/153 projektekben sikeresen valósítottunk meg számos rendezvényt, képzést, workshopot, programot, prevenciós programot, digitális kompetenciákat és különféle szakmai rendezvényeket.

A prevenciós programoktól az közösségi és egyéni szintű társadalmi integráció feltételeinek megteremtéséig számításba vettük ajánlatunkban, hogy milyen szolgáltatásokban tudunk támogatást nyújtani, figyelembevéve a szociális célú városrehabilitáció és a helyi humán fejlesztések tevékenységcsoport vonatkozását is.

Kérjen térítés- és kötelezettségmentes pályázati tanácsadást!


Szigeti LorettaTOP Plusz-3.2.1-23 Fenntartható humán fejlesztések ESZA