Képzés, tréning

Az elmúlt évek során számos tréninget tartottunk pályázati projektek keretében és zárt, közvetlen megrendelés keretében is. Célcsoport tekintetében széles a paletta: tartottunk tréninget felsővezetőktől középvezetőkön át kékgalléros és fizikai munkavállalóknak, dolgoztunk állami és önkormányzati megrendelőknek, de a for-profit szektor számos képviselőjének is, informatikai, szállodaipari, szolgáltató cégeknek egyaránt.

Tréningjeink közös pontja, hogy a gyakorlati képzésben és készségfejlesztésben hiszünk, a saját élményen alapuló tapasztalati tanulásban, ezért a tréningeken csak a legszükségesebb elméleti kérdéseket vesszük sorra, inkább a szituációs gyakorlatokra, feladatmegoldásokra, helyzetgyakorlatokra helyezzük a hangsúlyt.

Mikor érdemes tréningben gondolkodni?

ha a felmerülő probléma csoportként érinti a munkatársakat

ha kompetenciahiány lép fel a szervezetben

ha egyre gyakoribbak a konfliktusok, nehezebben dolgoznak együtt a munkatársak

ha egy tervezési, stratégiai folyamatba szeretnénk bevonni a munkatársakat is

ha új csapat alakult a szervezeten belül

ha a csoport tudására szeretnénk építeni

Miből tudjuk, hogy hasznos volt a tréning?

A tréning hasznossága többféleképpen mérhető, függ ez attól, hogy mennyire van közel az oktatáshoz: ha nagyon, akkor akár az új ismereteket is mérhetjük (például értékesítési ismeretek, kommunikációs ismeretek stb.). Viszont, ha soft skilleket (például konfliktuskezelési, kommunikációs, együttműködési, stresszkezelési stb. készségeket) tanítunk, akkor ezek hatása később, akár hónapok múlva érzékelhető, témától függően.

Az elmúlt évek során számos tréninget tartottunk pályázati projektek keretében és zárt, közvetlen megrendelés keretében is. Célcsoport tekintetében széles a paletta: tartottunk tréninget felsővezetőktől középvezetőkön át kékgalléros és fizikai munkavállalóknak, dolgoztunk állami és önkormányzati megrendelőknek, de a for-profit szektor számos képviselőjének is, informatikai, szállodaipari, szolgáltató cégeknek egyaránt.

Szakmai stábunkban olyan elkötelezett, a tréningek terén nagy gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező kollégák vannak, akik folyamatosan képzik magukat és az élethosszig tartó tanulásban hisznek – fejlesztőként is.

Tréningjeink tematikáját mindig az ügyfél igényeinek megfelelően alakítjuk ki, nem dobozos termékekkel dolgozunk. A konkrét tréningalkalmat megelőzően felmérjük a valós igényeket és szükségleteket, hogy a tréning valóban válasz lehessen egy-egy problémára, helyzetre. A lehetséges témák szerepelnek honlapunkon, de ezek csak kiindulópontot szolgáltatnak egy közös munka előtt. Keressen minket bizalommal, ha úgy gondolja, meglévő problémájára a tréning a megoldás!

Tréningjeink nagy része minősített képzésként is megvalósítható, rendelkezünk a jelenleg hatályos felnőttképzési törvény szerinti engedélyekkel, de cash képzés keretében, egyedi tematikával és ütemezéssel is megvalósíthatóak.

Felnőttképzési szakértő által minősített képzési programokhoz való hozzáférést az ügyfelek, a képzésben részt vevő személyek és a felnőttképzéséért felelős miniszter részére biztosítjuk.

A képzési programhoz való hozzáférést az ügyfelek, a képzésben részt vevő személyek és a felnőttképzésért felelős miniszter részére biztosítjuk. Képzési programjaink ügyfélszolgálatunkon, székhelyünkön (1135 Budapest, Szegedi út 54. I. emelet 1. ajtó.) tekinthetők meg, előzetes egyeztetést követően, ügyfélszolgálati időben.

Hétfőtől- Péntekig (munkanapokon)  09:00-16:00

 

Képzéseink

A felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (új Fktv ) alapján Nyilvántartási számmal, és engedélyszámmal is rendelkezik Intézményünk.

Nyilvántartási szám: B/2020/000829

Engedélyszám: E/2020/000183

Minősített képzési programok listája: itt *pdf formátumban letölthető, a csatolmány szerint ami folyamatosan módosul ahogy bővül.

Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat tanácsadó kollégánktól!

1. Kérjük, töltse ki az űrlapot!

Az itt megadott adatait semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

2. Munkatársunk keresni fogja Önt! (telefonos vagy online konzultáció)

Tanácsadó kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszélhessék, mik a pontos igények. Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatot tudjuk adni, nélkülözhetetlen, hogy értsük egymást, és tudjuk, hogy mik a körülmények, amiért felkeresett minket, mire van szükség, és mi az Ön pontos oka és célja, amiért minket megkeresett.

3. Megoldási javaslatot küldünk

Miután megértettük, hogy mi jelenti az Ön számára a megoldást a konzultáción egyeztetett kihívásokra, prezentáljuk rövid, áttekinthető és egyértelmű formában az ajánlatunkat. A folytatás már az Ön döntésén múlik.

Regisztráció

Ismerje meg további szolgáltatásainkat is!

Képzés, tréning
Workshop
Tanácsadás
Szakmai rendezvény
Elemzés, kutatás
Szakanyagok
Coaching
Eseményszervezés
Projektmegvalósítás
Pályázatírás és projektmenedzsment
Kommunikációs szolgáltatások

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária