Digitális trambulin: Hangulatemelő gyakorlatok és játékok online megbeszélésekhez

Időpont: 2022. november 08.

Időtartam: 10:00-11:30

Forma: interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

Előadó: Szirtesi-Nagy Réka

Online meeting, hol a fülesem? Gyorsan főzök egy kávét, vajon muszáj kamerát kapcsolni? Semmi kedvem pici ablakokban nézni unatkozó fejeket. Miért is kell ez a megbeszélés, miért nem írják meg inkább e-mailben? Egyáltalán megkérdezik majd a véleményem? Már most unom a megbeszélést, pedig még el sem kezdődött. Hogyan fogok túlélni ennyi időt a képernyő mögött?

Szirtesi-Nagy Réka

Szirtesi-Nagy Réka

Ha a fenti gondolatok ismerősen csengenek, érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen egyszerű eszközökkel lehet feldobni a hangulatot online megbeszélések előtt, alatt és után. Az elmúlt 2 év nagyon sok lehetőséget adott arra, hogy különböző célcsoportokban teszteljünk vicces, felemelő, megmozgató vagy éppen elmélyülést támogató gyakorlatokat. Ezekből hozunk egy nagy adagot és osztjuk meg a tapasztalatainkat ezen a webináriumon.

És hogy miért éppen trambulin? Ha csak kicsit ugrunk a trambulinon, abból is lehet folyamatos, kiegyensúlyozott mozgás. Ha pedig nagyot dobbantunk, akkor nagyon magasra is fel lehet szökkenni. A hangulatemelő gyakorlatok pont ilyenek: van, ami egy kicsit dob a hangulaton, és akad olyan is, ami egy jó értelemben vett érzelmi ugrást hoz. Várunk mindenkit szeretettel, kíváncsisággal, nevetéssel, felszabadult hangulattal!

Ez a webinárium már lezajlott. Aktuális eseményekért látogassa meg naptárunkat, ha régebbi webináriumunk érdekli, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében újra nézheti.

enoraDigitális trambulin: Hangulatemelő gyakorlatok és játékok online megbeszélésekhez