A kapcsolódás terei: Közösségépítés civil és egyházi szervezetek számára

Időpont: 2022. április 27.

Időtartam: 10:00-11:30

Forma: interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

Előadó: Szirtesi-Nagy Réka, Thoma László

Kapcsolódás, együttműködés, visszajelzés, támogatás, bátorítás: csupa olyan szükséglet, amit az emberek jelentős része nagyon fontosnak tart, és ezeket kisebb nagyobb közösségeinkben meg tudjuk élni.

Szirtesi-Nagy Réka

Szirtesi-Nagy Réka


Thoma László

Thoma László

Kérjük, amennyiben a webinárium időpontja nem megfelelő Önnek, abban az esetben is regisztráljon, hogy jogosultságot szerezzen a rögzített felvétel utólagos megtekintésére!

Miről lesz szó?

A különböző szervezetek egyik gyakori célkitűzése, hogy helyi vagy globális, kisebb vagy nagyobb közösségeket hozzanak létre és működtessenek.

Az online tér és a gombamód elszaporodott digitális eszköztár rengeteg lehetőséget ad a közösségépítésre: ismerkedéstől csapatépítésig, programoktól kampányok szervezéséig nagyon sok mindent lehet online is elég jól, vagy éppen sokkal hatékonyabban megvalósítani, mint offline. A pandémia alatt olyan dolgokat is online kellett megvalósítani, ami korábban eszünkbe sem jutott volna – és alig várjuk, hogy visszatérjenek a személyes programok, beszélgetések, rendezvények. Ugyanakkor érdemes azt is megvizsgálni, hogy a jövőben mi az, amit a személyes lehetőségek mellett online szeretnénk megtartani, mert hatékonyabbá, gördülékenyebbé vagy éppen szórakoztatóvá, játékossá teszi a működést.

A webinárium során arról beszélgetünk meghívott vendégünkkel, hogy mi az, ami jól működik a közösségépítésben online, mi az amiben mindenképp a személyes megoldások preferáltak, és minden hogyan jelenik meg egy egyházi közösség mindennapjaiban.

Meghívott vendégünk: Thoma László, vezető lelkipásztor, Gazdagréti Református Gyülekezet, vallástanár, pszichodráma- és bibliodráma-vezető.

Ez a webinárium már lezajlott. Aktuális eseményekért látogassa meg naptárunkat, ha régebbi webináriumunk érdekli, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében újra nézheti.

enoraA kapcsolódás terei: Közösségépítés civil és egyházi szervezetek számára