A HR-es a mindenes? Életutak és fejlődés vállalati környezetben

Időpont: 2022. október 5.

Időtartam: 10:00-11:30

Forma: interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

Előadó: Tóth Gabriella Réka (DFT-Hungária, HR igazgató), beszélgetőpartnere: Vajna Zsófia (Grant Thornton, menedzser – HR szolgáltatások)

Rendezvényszervező, pszichológus, kiválasztási munkatárs, adminisztrátor, bérszámfejtő, munkaügyes, képzésszervező, tréner, hangulatfelelős, marketinges (belső reklám), coach, szabályalkotó, belső kommunikátor, beszélgető társ, minden és mindenes. Ezek és még sokkal több tartozik, tartozhat a HR szakmához, a HR-es munkatárshoz.

Tóth Gabriella Réka

Tóth Gabriella Réka


Vajna Zsófia

Vajna Zsófia

Kérjük, amennyiben a webinárium időpontja nem megfelelő Önnek, abban az esetben is regisztráljon, hogy jogosultságot szerezzen a rögzített felvétel utólagos megtekintésére!

Milyen fejlődési utat jár be egy HR-es munkatárs, és hogyan befolyásolja, hogyan hathat ő maga is a belső fejlődésre?

Milyen jelentősége van a HR-nek a szervezet életében, és mit okozhat a hiánya?

A magyarországi kis- és középvállalatok jelentős részénél még mindig nincs HR-es munkatárs, a feladatokat az irodavezető, ügyvezető, a bérszámfejtő vagy más vezető végzi. Pedig jelentős minőségi szintugrás tapasztalható, ha valaki szakmailag fogja össze a szervezetet, alakítja a fejlesztéseket, hagyományozza a szervezeti kultúrát, akinek a legfontosabb feladata, hogy a megfelelő ember a megfelelő helyre kerüljön és a munkatársak hosszútávon szeressenek a szervezet része lenni.

A szervezet fejlődéséhez a munkatársak fejlesztése elengedhetetlen, és ebben élen kell járnia annak, aki ezt generálja, a HR-esnek. Milyen fejlődési utat tud bejárni a HR-es munkatárs?

Beszélgetőpartneremmel bemutatjuk, hogyan tud fejlődni egy szervezet a HR megjelenésével és jelenlétével, illetve hogyan tud a HR-es fejlődni, hogy a fejlesztés motorja lehessen a szervezetben.

Várunk szeretettel minden vezetőt, akinek HR feladatai vannak, és minden HR-es kollégát, aki szeretné bővíteni a tudását!

enoraA HR-es a mindenes? Életutak és fejlődés vállalati környezetben