Együttműködés-fejlesztésre fel!

A munkaszervezet egyik alappillére az együttműködés.

A tréning végig viszi azon a fejlődési úton a résztvevőket, amíg egy csoportból csapattá alakulnak.

együttműködés

A tréning egyszerre teremt lehetőséget a szervezeti kompetenciák erősítésére, a csapategység kialakításának lehetőségére, valamint a kommunikációs és döntéshozatali ismeretek bővítésére.

A tréning célja, hogy együttműködő, aktív és pozitív gondolkodású munkavállalókkal vegyük körül a munkaszervezetben magunkat, akik jobbító javaslatokat tesznek nap mint nap, valamint, hogy támogatást nyújtson a résztvevőknek a szervezeten vagy csoporton belüli közösen megoldandó feladatok, problémák kezeléséhez.

Mikor érdemes együttműködésfejlesztési tréninget tartani a munkatársaknak?

Ha találnak hiányosságokat munkaszervezetük belső kommunikációs rendszerében, úgy vélik, nincs rendszere a munkatársak egymás közötti kommunikációjának.

Ha egyre gyakrabban találkoznak olyan esetekkel munkaszervezetükben, amikor a munkavállalóik dezertálnak, nem pedig a közös cselekvésre, és a közös megoldások keresésére koncentrálnak.

Valósítsa meg munkatársai képzését pályázati forrás igénybevételével!

Nemrég megjelent GINOP PLUSZ-3.2.1 pályázat lehetőséget ad arra, hogy fejlessze munkavállalóit.

A DFT-Hungária engedélyezett képző intézményként rendelkezik minden jogosultsági feltétellel a pályázatban szereplő képzések megvalósításához.

Pályázati tanácsadó kollégánk a jogosultságvizsgálatot követően részletes tájékoztatást ad a lehetőségekről, és az előzetes igények alapján teljeskörű tervet készít a pályázatban megvalósítható képzésekre.

Tekintse meg a képzési és bértámogatási pályázati összefoglalót és ajánlatunkat.

Értesítést kérek a pályázati lehetőségekről, és a kapcsolódó ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásokról, eseményekről!

DFT-Hungária