Mutasd a szöveged, megmondom ki vagy – Az ajánlat szövegezése

Időpont: 2024. január 11.

Időtartam: 16:00-17:30

Forma: interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

Előadó: Cserhalmi Imre

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük, amennyiben a webinárium időpontja nem megfelelő Önnek, abban az esetben is regisztráljon, hogy jogosultságot szerezzen a rögzített felvétel utólagos megtekintésére!

Miről lesz szó?

Természetesen nem kései nyelvtan órára invitálunk. Webináriumunk 60 percében a szavaknak nem a fontosságáról, erejéről, művészetéről szándékozunk gondolkodni, hanem – elsősorban! – a hasznosságáról. Elvégre az a dolgunk, hogy értéket, javakat állítsunk elő: profitot, közösséget, tudást, örömöt – kinek-kinek a profilja és hivatása szerint. A vizualitás indokolt térnyerésének a korában súlyos kár lehet a verbalitás lehetőségeit kiaknázatlanul hagynod. Ezért ezt a webináriumot mindenkinek ajánlom, aki egy cégnek vagy bármilyen szervezetnek a nyilvánosságban megjelenő szövegeit írja, szerkeszti, közzéteszi. Mindegy, hogy blog, hírlevél, hirdetés, jelentés, jegyzőkönyv, levelezés ügyfelekkel, hatóságokkal, konkurensekkel; bármi lehet a tartalom és a műfaj, bárki a címzett, mert a tudnivalók és a teendők ugyanazok.
A hagyományos kérdés – mondjam vagy mutassam? – pontatlan. Mert amit mondasz és ahogyan mondod, azzal akaratlanul is be- illetve megmutatod önmagadat, a cégedet, az ügyedet, a célodat, a hitelességedet.
Most látom, hogy ismeretlen embereket is tegezek ebben a néhány sorban. Lám, lám, milyen nehéz az aktuális divat sodrásán kívül maradni!

Cserhalmi Imre

Ez a webinárium már lezajlott. Aktuális eseményekért látogassa meg naptárunkatha régebbi webináriumunk érdekli, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében újra nézheti.

Szigeti LorettaMutasd a szöveged, megmondom ki vagy – Az ajánlat szövegezése