Munkatársak (2)

Kobzos-Kósa Réka

HR igazgató, folyamatoptimalizálási és sztenderdizálási szakértő, Tréner

Tanáromtól, mesteremtől hallottam az alábbi mondást: a tréning valójában nem akkor kezdődik, amikor belép a Tréner az ajtón, hanem akkor, amikor kimegy a teremből és becsukja maga mögött az ajtót.

Ez a mondat azóta is meghatározza a szakmai munkámat, küldetéstudatom alapkövévé vált.

Minden általam tartott tréning során (legyen az vezetői képzés, alapkompetenciák fejlesztése, működésfejlesztési vagy értékesítői tréning) az a fő célom, hogy a résztvevők olyan, a gyakorlatba beépíthető kompetenciákat tanuljanak, amiről úgy érzik, már a tréning végét követően képesek beépíteni mindennapjaikba.

Emellett célom olyan tréningeket tartani az Ügyfeleknek, melyeknek hatására újabb lendületet kap az önfejlesztő kedvük.

2008 óta tartok tréningeket. Nagyon sokat adott az azóta eltelt időszak, mert rengeteg szervezetet, szektort és személyt ismerhettem meg, amiért csak hálás lehetek. A résztvevőkkel együtt és a résztvevőktől én is sokat tanultam, és ezeket a tapasztalatokat folyamatosan beépítem a tréneri munkámba, eszköztáramba.

Végzettségemet tekintve jogász vagyok, ám már az egyetemi évek alatt/mellett is emberek fejlesztésével foglalkoztam.

Amit az egyetemi tanulmányaimnak köszönhetek az az analitikus gondolkodásmód és a rendszerszemlélet, illetve hogy minden eset más es más, amely eltérő megközelítést igényel.

A tréningekre való felkészülésemet is ez határozza meg: az ügyfelek egyedi igényeinek feltárását követően személyre szabott tematikát készítek.

DFT-Hungária