A munkatársak képzésére most juthat és marad is!

GINOP PLUSZ-3.2.1-21 III. ütem

HR-esként biztos találkozott már szervezeten belüli konfliktussal, stresszel vagy együttműködési nehézségekkel. Szinte már minden vállalatnál vannak soft skilleket fejlesztő tréningek és már akad olyan egyetem is, ahol a diákok „puha készségeinek” javítására kiemelten nagy hangsúlyt fektetnek.

A soft skillek fejlesztése manapság elengedhetetlen egy vállalat életében ahhoz, hogy hatékonyan tudjon működni. Az a legjobb, ha a szervezet és a munkavállaló elképzelései találkoznak ezen a téren, és nem csak a vállalat szeretné, hogy fejlődjenek ezek a készségek, hanem a munkavállaló részéről is megvan az önfejlesztésre való törekedés.

A HR-es az egyik kulcsa lehet ennek a folyamatnak. Képes hidat alkotni a munkatárs és a szervezet között. A piaci pozíció megtartásában és javításában kiemelten fontos szerepet játszik, hogy milyen kompetenciájú és tudású munkatársakkal száll versenybe egy vállalkozás.  A folyamatos fejlesztés nagyban javíthatja az esélyeket. A szemfüles vállalatok már felfigyeltek a GINOP PLUSZ pályázat 3. ütemére.

Már elérhető a 2024-es év legnagyobb képzési és bértámogatási pályázata!

Pályázati tanácsadó kollégánk a jogosultságvizsgálatot követően részletes tájékoztatást ad a lehetőségekről, és az előzetes igények alapján teljeskörű tervet készít a pályázatban megvalósítható képzésekre.

Az általunk nyújtott képzések három nagy csoportba sorolhatóak, mindegyik csoport képzései megfelelnek a pályázat szakmai elvárásainak:

Nyelvi képzés

a szint a csoport szintjétől függ, 

előzetes tudásmérést végzünk

Informatikai képzés

a digitális kompetenciák fejlesztéséért – alap informatika képzések

Soft skill képzés

a munkahelyi hatékonyságért – ami az iskolai oktatásból kimarad, de fontos a munkavégzés során

Nincsenek dobozos, előre bekészített képzési terveink. Minden fejlesztési koncepciót az ügyfél igénye alapján, előzetes szakmai igényfelmérést és egyeztetést követően állítunk össze.

Tekintse meg a képzési és bértámogatási pályázati összefoglalót és ajánlatunkat.

Igényelje a kötelezettség- és térítésmentes jogosultságvizsgálatot, és a díjmentes pályázati konzultációt!

Nem biztos benne, hogy Önnek való-e a pályázat?

Eseményünk már lezajlott, de jó hírünk van! Pályázati nyílt napunk hamarosan visszanézhető lesz. Kísérje figyelemmel weboldalunkat.

Ha pedig most arra gondol, hogy “Vajon miért jó a cégvezetőnek, ha dolgozói munkaidejükben képzéseken ülnek?”, akkor látogasson el IDE!

Legyen része közösségünknek!

Inspirációt gyűjthet a fejlődéshez, valamint elsőként értesülhet legfrissebb pályázati híreinkről, szakmai tartalmainkról és közelgő eseményeinkről.

DFT-Hungária