Áldás vagy átok? – képzéseket tartani pályázati projektben

Kerekasztal beszélgetés a GINOP PLUSZ-3.2.1. nyertes pályázóival

Időpont: 2022. május 24.

Időtartam: 10:00-11:30

Forma: kerekasztal beszélgetés, online, Zoom alkalmazáson keresztül

Moderátor: Nagy Emőke, DFT-Hungária képzési igazgatója

Nagy Emőke

Nagy Emőke

Réztvevők:

Bourns Kft.
Rózsás Hajnalka
Hr vezető

Daniella Villamosság
Dani-Vastagh Edina
Hr vezető

Mind-Diák Szövetkezet Központ
Göbl Róbert
Ügyvezető igazgató


Miről lesz szó?

Vajon miért jó a cégvezetőnek, ha dolgozói munkaidejükben képzéseken ülnek? Ráadásul mindezt pályázati forrásból finanszírozva, vállalva a szigorú kötöttségeket?

A jelenlegi legjobb lehetőség a GINOP PUSZ-3.2.1 pályázaton indulni, ha munkahelyi képzések megvalósításán gondolkodik – láthattuk ezt pályázatíró cégek kampányaiban hirdetve.

De mit mondanak a nyertes pályázók? Azok a munkaszervezetek, akik a 2021-27-es ciklus első fecskéiként, megpályázták és meg is nyerték az I. ütem képzési projektjeinek megvalósítását.

Őszinteséget, és reális beszédet kértünk az online kerekasztal meghívott résztvevőitől, melynek célja, hogy a legautentikusabb információforrások, maguk a cégek osszák meg tapasztalataikat a munkahelyi képzések megvalósításáról.

Megérte? Még akkor is, ha nem 100%-os az intenzitás? Kiszámolta ezt valaki? Kiket vontak be a képzésekbe, és miért? Volt értelme annak a sok tréningnek? Mennyit kellett dokumentálni? Mennyire borították fel a cég életét a pályázati kötöttségek?

Provokatív kérdésekkel készülünk, és azt reméljük, a tapasztalatok megosztása alapján kedvet kapnak a forrás igénybevételéhez mindazok, akiknek alaptalan félelmeik voltak idáig a pályázati projektekkel kapcsolatban, és felelősebb döntést hoznak azok, akik sok szempontra ezelőtt még nem gondoltak.

Ez a webinárium már lezajlott. Aktuális eseményekért látogassa meg naptárunkat, ha régebbi webináriumunk érdekli, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében újra nézheti.

it_stuffÁldás vagy átok? – képzéseket tartani pályázati projektben