Áldás vagy átok? – képzéseket tartani pályázati projektben

Ön is gondolkodott már azon, hogy induljon a GINOP PLUSZ-3.2.1-21-es képzési és bértámogatási pályázaton? Nem tudja mivel jár egy ilyen pályázat megvalósítása a gyakorlatban? Ismerje meg a nyertes pályázók véleményét, tapasztalatait!

A 2021-2027-es ciklus első fecskéiként nyerték meg az I. ütem projektjeinek megvalósítását. Dani-Vastagh Edina (Daniella Villamosság), Rózsás Hajnalka (Bourns Kft.), Göbl Róbert (Mind-Diák Szövetkezetek Központ) kendőzetlenül mesélnek a munkahelyi képzések megvalósításáról. Megérte pályázni, hogy nem 100 % a támogatás intenzitása? Kiket és miért vontak be a képzésekbe? Milyen nehézségek adódtak a megvalósítás során? Milyen pozitív hozadéka volt a tréningeknek? Mennyit kellett dokumentálniuk?

Daniella Villamosság
Dani-Vastagh Edina

Bourns Kft.
Rózsás Hajnalka

Göbl Róbert
Mind-Diák Szövetkezetek Központ

Vajon miért jó a cégvezetőnek, ha dolgozói munkaidejükben képzéseken ülnek? Ráadásul mindezt pályázati forrásból finanszírozva, vállalva a szigorú kötöttségeket?

A jelenlegi legjobb lehetőség a GINOP PLUSZ-3.2.1 pályázaton indulni, ha munkahelyi képzések megvalósításán gondolkodik – láthattuk ezt pályázatíró cégek kampányaiban hirdetve.

De mit mondanak a nyertes pályázók? Azok a munkaszervezetek, akik a 2021-27-es ciklus első fecskéiként, megpályázták és meg is nyerték az I. ütem képzési projektjeinek megvalósítását.

Őszinteséget, és reális beszédet kértünk az online kerekasztal meghívott résztvevőitől, melynek célja, hogy a legautentikusabb információforrások, maguk a cégek osszák meg tapasztalataikat a munkahelyi képzések megvalósításáról.

Megérte? Még akkor is, ha nem 100%-os az intenzitás? Kiszámolta ezt valaki? Kiket vontak be a képzésekbe, és miért? Volt értelme annak a sok tréningnek? Mennyit kellett dokumentálni? Mennyire borították fel a cég életét a pályázati kötöttségek?

Provokatív kérdésekkel készülünk, és azt reméljük, a tapasztalatok megosztása alapján kedvet kapnak a forrás igénybevételéhez mindazok, akiknek alaptalan félelmeik voltak idáig a pályázati projektekkel kapcsolatban, és felelősebb döntést hoznak azok, akik sok szempontra ezelőtt még nem gondoltak.

Kerekasztal beszélgetés a GINOP PLUSZ-3.2.1. nyertes pályázóival

Ha szeretné tudni, hogy milyen lehetőségei vannak munkatársai fejlesztésével kapcsolatban, kérje kötelezettség- és térítésmentes jogosultságvizsgálatunkat!

DFT-Hungária