Tréningek trener2 Tréningek Coaching choaching5 Coaching Tanácsadás tanacsadas3 Tanácsadás Szervezetfejlesztés ICon1 Szervezetfejlesztés Eseményszervezés esemenysz4 Eseményszervezés Projektmenedzsment project manager Projektmenedzsment Pályázatírás Pályázatírás Pályázatírás
trening

Tréningek

Az elmúlt évek során számos tréninget tartottunk pályázati projektek keretében és zárt, közvetlen megrendelés keretében is. Célcsoport tekintetében széles a paletta: tartottunk tréninget felsővezetőktől középvezetőkön át kékgalléros és fizikai munkavállalóknak, dolgoztunk állami és önkormányzati megrendelőknek, de a for-profit szektor számos képviselőjének is, informatikai, szállodaipari, szolgáltató cégeknek egyaránt.


Tréningjeink közös pontja, hogy a gyakorlati képzésben és készségfejlesztésben hiszünk, a saját élményen alapuló tapasztalati tanulásban, ezért a tréningeken csak a legszükségesebb elméleti kérdéseket vesszük sorra, inkább a szituációs gyakorlatokra, feladatmegoldásokra, helyzetgyakorlatokra helyezzük a hangsúlyt.

Mikor érdemes tréningben gondolkodni?

 • ha a felmerülő probléma csoportként érinti a munkatársakat
 • ha kompetenciahiány lép fel a szervezetben
 • ha egyre gyakoribbak a konfliktusok, nehezebben dolgoznak együtt a munkatársak
 • ha egy tervezési, stratégiai folyamatba szeretnénk bevonni a munkatársakat is
 • ha új csapat alakult a szervezeten belül
 • ha a csoport tudására szeretnénk építeni

Miből tudjuk, hogy hasznos volt a tréning?

 • kevesebb a konfliktus a munkatársak között
 • javul a folyamatok és a munka átláthatósága
 • kevesebb a rossz szájízzel lezárt ügyfélpanasz
 • kiegyensúlyozottabbak a munkatársak
 • nő a munkatársak motivációja, szívesebben jönnek be dolgozni

A tréning hasznossága többféleképpen mérhető, függ ez attól, hogy mennyire van közel az oktatáshoz: ha nagyon, akkor akár az új ismereteket is mérhetjük (például értékesítési ismeretek, kommunikációs ismeretek stb.). Viszont, ha soft skilleket (például konfliktuskezelési, kommunikációs, együttműködési, stresszkezelési stb. készségeket) tanítunk, akkor ezek hatása később, akár hónapok múlva érzékelhető, témától függően.


Az elmúlt évek során számos tréninget tartottunk pályázati projektek keretében és zárt, közvetlen megrendelés keretében is.  Célcsoport tekintetében széles a paletta: tartottunk tréninget felsővezetőktől középvezetőkön át kékgalléros és fizikai munkavállalóknak, dolgoztunk állami és önkormányzati megrendelőknek, de a for-profit szektor számos képviselőjének is, informatikai, szállodaipari, szolgáltató cégeknek egyaránt.

Szakmai stábunkban olyan elkötelezett, a tréningek terén nagy gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező kollégák vannak, akik folyamatosan képzik magukat és az élethosszig tartó tanulásban hisznek – fejlesztőként is.

Tréningjeink tematikáját mindig az ügyfél igényeinek megfelelően alakítjuk ki, nem dobozos termékekkel dolgozunk. A konkrét tréningalkalmat megelőzően felmérjük a valós igényeket és szükségleteket, hogy a tréning valóban válasz lehessen egy-egy problémára, helyzetre.A lehetséges témák szerepelnek honlapunkon, de ezek csak kiindulópontot szolgáltatnak egy közös munka előtt. Keressen minket bizalommal, ha úgy gondolja, meglévő problémájára a tréning a megoldás!

Tréningjeink nagy része engedélyezett képzésként is megvalósítható, rendelkezünk a jelenleg hatályos felnőttképzési törvény szerinti engedélyekkel, de cash képzés keretében, egyedi tematikával és ütemezéssel is megvalósíthatóak.

A képzési programhoz való hozzáférést az ügyfelek, a képzésben részt vevő személyek és a felnőttképzéséért felelős miniszter részére biztosítjuk. Képzési programjaink ügyfélszolgálatunkon, székhelyünkön (1135 Budapest, Szegedi út 54. I. emelet 1. ajtó.) tekinthetők meg.

it_stuffTréningek