köszönjük jelentkezését!

Fontos tudnivalók:

FIGYELEM! Nem küldünk megerősítő emailt! 

A csatlakozási információkat a programot megelőző napon küldjük a megadott e-mail címre. A program előtt egy órával emlékeztető üzenetet is küldünk, hogy biztosan ne maradjon le online eseményünkről. Kérjük, ellenőrizze a “promóciók” fület is a postaládájában.
Amennyiben nem érkezett meg e-mailben a link a belépéshez érdemes megnézni a SPAM mappát vagy írjon e-mailt a kapcsolat@dft.hu címre.

A programról felvételt készítünk, amelyet az azt követő 10 napon belül küldünk ki a kapcsolódó szakmai anyagokkal együtt.

Foglalja le naptárjában ezt az időpontot.

Kérjük, hogy a webinárium alatt a mikrofont némítsa le, de azt szívesen vesszük, ha a kamerát bekapcsolja, ettől lesz az előadó és a többi résztvevő számára is élő az esemény. A gyakorlatoknál, beszélgetésnél nyugodtan fel tudja majd hangosítani magát.

A programban lesznek interaktív részek, arra bátorítjuk, hogy vegyen részt ezekben.

Ha kérdése lesz a program alatt, kérjük, nyugodtan írja be chatben, a végén megválaszoljuk őket. Ha nem sikerül mindet, akkor írásban válaszolunk és küldjük el minden résztvevőnek a webinárium után.

Kérjük, hogy a lehető legteljesebb élmény érdekében számítógépről csatlakozzon!

Amennyiben technikai nehézsége merül fel a csatlakozáskor, kérjük keressen bennünket az alábbi telefonszámon, és igyekszünk megoldani a fennakadást:

DFT-Hungária