A játék a tréning malterja? Csapatépítő tréningek nagyító alatt

Időpont: 2023. szeptember 19.

Időtartam: 10:00-11:30

Forma: interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

Előadó: Szirtesi-Nagy Réka

A csapatépítési lehetőségekről érdemes skálaként gondolkodni: lehet teljesen tantermi vagy egészben outdoor, elképzelhető nagyon játékos vagy véresen komoly verzióban, lehet benne tanulás vagy inkább szórakozás. Mitől jó egy csapatépítő?

Hogy lehet olyan gyakorlatokat vinni, amelyek mindenkinek tetszenek? Jobb, ha sok az eszköz a csapatépítőn, vagy tud egy eszközmentes nap is ugyanolyan élményt adni? Hogyan lehet a környezetet jól használni egy csapatépítőhöz, akár erdőben, épületekben, városban valósul meg a program?

A webinárium során Szirtesi-Nagy Réka mesél csapatépítő gyakorlatokról, lehetőségekről, tapasztalatokról. Azoknak lehet hasznos ez az előadás, akik terveznek csapatépítőt megvalósítani, és ehhez keresnek ötleteket, háttérinformációt, hiteles partnert.

A program során néhány konkrét csapatépítő feladat is bemutatásra kerül, valamint szó lesz arról is, hogy milyen jó gyakorlatokat érdemes megfontolni csapatépítés tervezésénél és megvalósításánál. A webináriumon arról is lesz szó, hogy milyen témákat érdemes egy csapatépítő tréningen feldolgozni akkor, ha nem csak könnyed, szórakoztató játékos programot, hanem tanulást, tematikus fejlődést is szeretnénk.

Ez a webinárium már lezárult. Aktuális eseményekért látogassa meg naptárunkat, ha régebbi webináriumunk érdekli, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében újra nézheti.

Lőrincz ZsófiaA játék a tréning malterja? Csapatépítő tréningek nagyító alatt – webshop