A delegálás háromszöge: peremfeltételek és irányelvek a hatékony delegáláshoz

Időpont: 2023. március 07.

Időtartam: 10:00-11:30

Forma: interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

Előadó: Szirtesi-Nagy Réka

Min múlik az, hogy egy delegálási folyamat sikeres lesz, vagy szervezeti katasztrófába fullad?

A fenti kérdésre sok féle válasz lehetséges, a delegálás háromszöge az egyik legegyszerűbb, átfogó választ adja: fontos hogy ki delegál, kinek és mit. Mindhárom elem további kérdéseket von maga után: mi a bizalom szerepe a delegálásban, milyen sztenderdek támogatják a hatékony megbízás adást és visszacsatolást, vagy éppen hogyan lehet eldönteni egy feladatról, hogy valóban delegálható-e vagy sem?

A webinárium során a delegálás háromszögén lépésről lépésre megyünk végig, és mindegyik ponthoz mutatunk olyan vezetői eszközöket, módszereket, amikkel a delegálás hatékonyságán és eredményességén lehet javítani. Az eszközök önreflexiós gyakorlatok, ellenőrző listák, vagy a mindennapi folyamatmenedzsmentben használható technikák, amelyekhez a rövid elméleti háttér mellett az alkalmazási területekhez is adunk inputokat.

A programot gyakorló vezetőknek, kulcsmunkatársaknak, kiemelt folyamatokkal dolgozó munkatársaknak ajánljuk, akik holisztikusan szemlélik a delegálás kérdését, és nem csak egy egyszerű feladatkiadásként tekintenek rá.

Ez a webinárium már lezárult. Aktuális eseményekért látogassa meg naptárunkat, ha régebbi webináriumunk érdekli, a folyamatosan frissülő DFTéka szolgáltatásunk keretében újra nézheti.

Lőrincz ZsófiaA delegálás háromszöge: peremfeltételek és irányelvek a hatékony delegáláshoz – webshop